Shirins första fall (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (31.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Shirin Sundin
Inläsare
Alexandra Rapaport
Utgivningsdatum
2018-01-16
Förlag
Bonnier Bookery
ISBN
9789188704436

Shirins första fall Ljudbok

(21 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-01-16

Styckköp

49
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Spännande kortroman om fallet som jagat Shirin under alla år - en prolog till Wennstams deckarserie om Shirin Sundin-Nouri. Anita är en kvinna som reder sig själv och hon är inte rädd för att vara ensam ute på en ö. Men det ljuvliga lugnet bryts en kväll när någon står utanför fönstret och lyser henne rakt i ansiktet med en ficklampa. Katarina Wennstams kortroman går tillbaka till det som blev det första fallet för advokaten Shirin Sundin-Nouri (från Alfahannen, Gänget med flera). Vad hände Anita? Och blev rätt person fälld för brottet? Sex år efter sitt stora misslyckande läser Shirin om den morddömde Magnus Tappers frigivande och beger sig till den ensligt belägna stugan där brottet begicks för att konfrontera det förflutna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Shirins första fall. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Innehållet
  Lena, 23 februari 2018

  Är riktig bra och spännande men boken är alldeles för kort - alltså får få sidor i relation till vad den kostade. Hade varit intressant om berättelsen fortsatt med några fler kapitel. Slutet var lite abrupt.

 2. Spännande
  Kaffeläsaren, 31 januari 2018

  Anita hyr en stuga vid sjön på hela sin semester. Uthyraren visar sig vara hennes gamla elev Magnus, en elev hon hade en alltför nära relation till. Shirin kan inte glömma sitt första fall där hon försvarade Magnus Tapper.
  Shirins första fall utspelar sig precis i början av Shirins karriär. Det är en kortroman i ljudboksformat på 60 min. Alexandra Rapaport gör en fantastiskt bra uppläsning till romanen. Hela tiden när jag lyssnar slås jag av att jag vet vad som ska hända och att jag känn... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Katarina Wennstam