Vättern - möten, mat, människor (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Möten, mat, människor
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2022-06-20
Upplaga
1
Förlag
Isaberg förlag
Medarbetare
Olander, Ann (form) / Östergren, Desiré (foto)
Dimensioner
16 x 255 x 198 mm
Vikt
915 g
SAB
Qmb,Qcaa
ISBN
9789188721044

Vättern - möten, mat, människor

Inbunden,  Svenska, 2022-06-20
294
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Med sina 135 kilometer från norr till söder gränsar Vättern till de fyra landskapen Närke, Östergötland, Småland och Västergötland.
Vättern är Sveriges näst största sjö, den sjätte största i Europa. Under en sommar har vi besökt platser belägna runt denna vackra, mäktiga och sägenomspunna sjö. På vår resa runt det djupa och kristallklara
vattnet passerade vi gyllene rapsfält, äppelodlingar i strikta rader, folieblanka skogssjöar, gigantiska stenblock och vild Ronja Rövardotter-skog i Tivedens nationalpark.
Vi har upptäckt spännande restauranger - gamla kvarnar,
kyrkor, kloster och slott - uppseendeväckande skogseremitage och nytänkande ekocaféer. Vi bjuder på ett trettiotal recept och spännande möten med restaurang-,café- och hotellägare.
Följ med in till Ellen Keys hem Strand, upplev den råa och romantiska industrimiljön på Forsviks Bruk och den stilla atmosfären på Medevi Brunn. Njut av trästaden Hjos mysiga hamn med sjöbodar och ät en glass på någon av glassrestaurangerna. Besök Vista kulle och Gårdsrosteriet och drick nyrostat, nymalet kaffe från hela världen. Och se båtarna segla i horisonten där Vättern glittrar i vitt och blått.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vättern - möten, mat, människor
  2. +
  3. Saudade : att längta bort och hem på samma gång

De som köpt den här boken har ofta också köpt Saudade : att längta bort och hem på samma gång av Henrik Brandão Jönsson (inbunden).

Köp båda 2 för 543 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ivana Vukadinovic

  • Innan ankorna drunknar

    Ivana Vukadinovic

    En råhet som jag bara har sett glimtar av tidigare sveper över dig som rinnande stål, tar över hela din person. Vi delar inga drömmar längre, sover långt ifrån varandra. Hela tillvaron är som att andas genom ett sugrör. 18-åriga Zandra vill göra m...