Oskuld och oleander (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (343.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Rachel Mohlin
Utgivningsdatum
2020-09-08
Förlag
Southside stories
ISBN
9789188725707
Oskuld och oleander (ljudbok)

Oskuld och oleander Ljudbok

(56 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-09-08

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Iris Bure återhämtar sig som bäst från ett stort svek när dödsbudet kommer: Faster Irma har gått bort. Efter sig lämnar hon Iris barndomshem, huset på Ekerö. Med några semesterveckor till godo erbjuder sig Iris att röja upp och återvänder till platsen där hon växte upp. Men det som börjar som en enkel flyttstädning får snart mörkare karaktär. Vem var egentligen hennes faster? Vilka hemligheter bar hon på? Rum för rum, låda för låda, kartong för kartong gräver sig Iris in i historien. Oförklarliga minnen från barndomen kommer upp till ytan och när forne bästisen Jonas åter kommer in i hennes liv får jakten på sanningen fastare form. Vad hände egentligen med lekkamraten Nina som försvann? Med grannens svarta labrador som kom på avvägar strax därpå? Vem gräver i trädgården på nätterna? Och vill någon över huvud taget att sanningen kommer fram?

Kerstin Bergman debuterar med en synnerligen personlig och tänkvärd återvändardeckare. Med ett osvikligt öga för relationer, trädgårds- och inredningsdetaljer och lågmält bitsk humor har hon skapat en oslagbar bladnjutare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Oskuld och oleander. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Otroligt bra
    Siv, 30 september 2023

    Den första boken av författaren som jag lyssnat på, nu ska jag höra på de övriga som hon skrivit, hoppas de är lika fantastiska

  2. Otroligt bra bok
    -, 7 juli 2021

    Lång men jättespännande hela tiden!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kerstin Bergman