Och cancern bara försvann : en självupplevd historia (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2019-06-18
Förlag
Karneval förlag
Dimensioner
146 x 150 x 30 mm
Vikt
410 g
SAB
O
ISBN
9789188729293
Och cancern bara försvann : en självupplevd historia (inbunden)

Och cancern bara försvann : en självupplevd historia

(69 röster)  |  Läs 16 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-06-18
199
 • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I juli 2014 får Sven Erik Nordin besked av sin läkare att han har en aggressiv form av cancer i underlivet.

Vid samma tillfälle får han också veta att hans enda chans att över leva är att genomgå en omfattande operation som bland annat innebär att hela penis avlägsnas.

Efter en kort betänketid bestämmer sig Sven Erik Nordin för att inte följa läkarens råd. Han tackar nej till behandling. Samtidigt börjar han att febrilt leta efter alternativa metoder som kan bota honom.

Idag, fem år senare, är Sven Erik Nordin sedan flera år friskförklarad.

I Och cancern bara försvann berättar han om sina erfarenheter av att som dödsdömd cancerdrabbad lyckas hitta en väg tillbaka till livet. Han tar också upp hur hans syn på cancer och cancervård dramatiskt kom att förändras under färden.

"-Jag lyckades besegra cancern, men inte med hjälp av de metoder som den moderna läkarvetenskapen erbjöd mig, utan med dem som jag själv hittade.

Jag är givetvis glad och tacksam över att mot alla odds ha överlevt min cancer på ett sätt som läkarna förklarade var omöjligt. Men jag är samtidigt ledsen, frustrerad, arg och förtvivlad över alla dem som inte får den möjligheten.

Denna bok har jag skrivit för att ge andra den mirakulösa möjlighet som jag själv fick." Sven Erik Nordin

Sven Erik Nordin är pensionerad beteendevetare och grundare av hemsidan www.svaradoktorn.se som sedan starten år 2016 har haft över 700000 besök.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Och cancern bara försvann : en självupplevd historia
 2. +
 3. Det här kommer göra ont

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det här kommer göra ont av Adam Kay (pocket).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Det finns 16 recensioner av Och cancern bara försvann : en självupplevd historia. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Att leva med cancer

  Fantastiskt bra bok som fick mig att börja tänka positivt om framtiden. Kan andra besegra sin cancer så kan jag också. Sven Erik frammanar "jävlar anamma känslan" i mig, kämpaandan kommer fram. Tack Sven Erik!

 2. En nödvändig bok
  Clara All, 29 augusti 2021

  En bok alla borde läsa!
  Allt fler forskningsrapporter bekräftar kostens betydelse för att förhindra sjukdom och få bukt med den fetmaepidemi som kryper allt längre ner i åldrarna. Nordin visar på nödvändiga åtgärder och pekar på den kompakta okunskap om och ovilja att ta till sig alternativa behandlingsmetoder som finns inom skolmedicinen.
  Saklig och vederhäftig framställning. BRA att detta kommer till allmänhetens kännedom!
  En bok jag varmt vill rekommendera!

 3. Informativ
  Lisbeth Eriksson, 15 juni 2021

  Den är lättläst och väldigt informativ. Användbar och tydlig. Får en klar bild av historien och makten. Hur pengar styr.

 4. Annan syn på behandling.
  Kamilla, 17 mars 2021

  Skulle kanske använda mig av hans behandling om konventionella metoder ej fungerade. Tråkigt att han är vaccin motsvarande. Det har räddat miljoner människors liv och utplånat dödliga sjukdomar.

 5. Mycket igenkänning
  Gustav, 8 mars 2021

  Mycket bra bok. Dags för forskningen att titta bortom cytostatika, strålning och operation. Den visar också på vilka skygglappar det finns i det svenska vårdsystemet.

 6. Egna erfarenheter
  Libuse Olsson, 4 januari 2021

  Det är viktigt att kunna få dokumentera och publicera egna erfarenheter vid bekämpning av en farlig sjukdom! Inger hopp till andra!

 7. En fantastisk beskrivelse om cencer.
  Sune Nygren, 18 september 2020

  En av de basta beskrivelse om vad cancer ar!

  Dessutom hur du kan vinna over cancerceller med naturmedicin, utan att behova ga igenom tex stralning eller kemoterapi som kan forstora andra organ i kroppen.

 8. Livsfarlig!! Säljstopp genast!
  Fredrik Alvelöv, 26 februari 2020

  Vidrigt hur man kan lura okunniga människor med falska medicinska råd så här! Borde säljstoppas genast! Hur kan ni bidra till att han lurar hundratals obildade sjuka? De går miste om livsavgörande behandling för att de tror på lögnerna i boken!!! Avskyvärt!

 9. Saningen..
  Jim Ove Mandler, 17 februari 2020

  Hittade boken genom SWEBB TV
  Det är ju inte bara cancer som man vill ska försvinna
  50 år av fel kostråd !!

 10. Höstens viktigaste bok !
  peter johansson, 7 oktober 2019

  Blev förvånad,upprörd och förbannad ju mer jag läste boken.
  Vilket miljardslöseri vi har inom sjukvården.
  Vi föder Big pharma - jättarna är omättliga.
  Alla bör läsa boken!

  / peter

 11. TÄNKVÄRT OCH IRRITERANDE
  Ann-Christin Carlson , 24 september 2019

  Blev riktigt arg när jag läste hur läkemedelsindustrin fungerar. Stark skildring av författaren som också är huvudpersonen i boken. Vilken beundransvärd man. Jag har tagit till mig massor och tänker på vad jag äter och stressar mindre. Denna bok ger mersmak, vill läsa mer.

 12. Utmärkt skrivet förklaring
  Margie98, 16 september 2019

  Intressant och läsvärt. Lättförståeligt. Bravo. Önskar alla som har fått cancer diagnoser skulle genast läsa i egen självbevarelsedrift. Rekommenderas varmt!

 13. Mycket informativ
  Nils Enar Christer Jendrén, 6 september 2019

  Här framkommer hur mycket både myndigheter;Läkare samt Pharma industrin mörkar samt man får en möjlighet att kurera sig själv på ett naturligt sätt till Big Pharmas stora förtret. Jag anser att både läkare och Pharma industrin borde åtalas för sitt handlande när det gäller dessa sjukdomar

 14. Klart läsvärd
  Majsandehex (Skogen i Roslagen), 29 augusti 2019

  Mycket läsvärd både för den som drabbats av denna hemska sjukdom men även för andra. Att få följa S-E Nordins egen resa samt den fakta han ger i boken är mycket bra.

 15. En otroligt bra bok

  Det är bara att gratulera författaren att han genom egna initiativ lyckades bli av med sin cancer. Vår sjukvård skulle behöva bli mycket bättre.

 16. En bok alla borde läsa
  Helena, 26 juli 2019

  Välskriven bok med balanserad faktabeskrivning av det som hände. Ingen läkare eller institution namnges eller anklagas men författaren förundrar sig över att sjukvårdspersonal idag inte är mer intresserade att höra när patienter visar upp positiva resultat genom att genom ändrad kost stötta kroppens egna immunförsvar och reparationsmekanismer. Han beskriver vilka åtgärder han själv använde sig av för att göra detta men är noga med att påpeka att han i sin egenskap av lekman inte kan komma med... Läs hela recensionen

Visa alla 16 recensioner