Sov gott- avslappning för djup sömn (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (12.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mindful meditations (del 10)
Inläsare
Camilla Gyllensvan
Utgivningsdatum
2018-06-15
Förlag
Mindboozt Publications
ISBN
9789188739155

Sov gott- avslappning för djup sömn Ljudbok

(24 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-06-15

Styckköp

126

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Lugn och rogivande sömn- Fri från oro

Den här meditationen kommer hjälpa dig att slappna av och att komma ner i varv. Du kommer till ro och kan somna lättare. Du kan även lyssna till den om du vaknar på natten och har svårt att somna om.

Den här meditationen kan användas av alla som har svårt att sova eller om du vill slappna av och släppa spänningar när du känner att du behöver komma ner i varv. Det kan vara svårt att somna ibland när man har många tankar i huvudet. Det kan vara minnen eller framtidsplanering, oro eller ältande. Med hjälp av de stärkande affiramationerna i denna meditation kommer du uppleva att du sover bättre och att du klarar av vardagens utmaningar på ett mer fokuserat och lätt sätt

Du kan lyssna på den här filen i samband med att du ska sova, du kan med fördel lyssna på den varje gång du ska sova, desto fler gånger du lyssnar på denna meditation desto lättare kommer du att somna. Du kan med fördel kombinera denna med någon annan av Mindful meditations seriens ljudfiler.

Att i perioder ha svårt att sova råkar de allra flesta ut för någon gångi livet och det kan bero på flera olika anledningar. Den här meditationen har som fokus i att slappna av och att stilla dina tankar så du kan bli iugn och sova hela natten. Med varsam guidning får du börja med att slappna av och bli lugn i kroppen för att göra din sömn lugn och rofull. I kombination med stärkande affirmationer kommer du kunna släppa ev oro som kan störa din sömn. Den kan med fördel kombinerad med andra program som tex andningsankret eler kroppskanning för att snabbt komma ner i varv. Långvariga sömnproblem kan behövas utredas av läkare och den här meditation är ett kompliment till ev behandling.

Camilla Gyllensvan är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer via ICNLP. Hon är utbildad i KBT, ACT och Mindfulness och driver ett utbildningsföretag som arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap samt håller Internationella NLP utbildningar.

Sedan 2006 har Camilla coachat och utbildat hundratals klienter och använt mental träning och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Camilla har hittills gett ut 28 ljudböcker samt skrivit boken NLP Kommunikation och det personliga ledarskapet utgiven 2017 , även översatt till engelska samt är medförfattare i boken om Självsabotörer utgiven 2018.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sov gott- avslappning för djup sömn . Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Nice
  Olvan, 17 oktober 2021

  Tipsar värkligen om boken den är super bra och lungnande.

 2. Helt fantastisk!
  Theres, 22 januari 2019

  Underbar röst och musik. Jag somnar varenda gång, halvvägs in i meditationen. Jag vet inte hur den slutar ¿¿¿

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Camilla Gyllensvan