Mental vila 1 (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (8.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mental träning (del 3)
Inläsare
Freddie Roth
Utgivningsdatum
2018-05-18
Förlag
Mindboozt Publications
ISBN
9789188739322

Mental vila 1 Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2018-05-18

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Nu påbörjas den sista delen av den mentala grundträningen. I denna del ska du få skaffa dig en alldeles egen mental plats, att vara på. Din mentala plats representerar ett tillstånd under djup avslappning, där du får en effektivare vila och återhämtning, men också kan påverka ditt liv på ett bättre och effektivare sätt.

Du bestämmer själv vad du ska ha som din mentala plats. Det kan vara ett trivsamt rum, eller någon plats i naturen. Du kan t o m välja en känsla eller en färg. Huvudsaken är att du känner dig hemma och trivs där. Din förmåga att koppla av mentalt betyder att den mentala anspänningen sänks ytterligare ett steg. Omgivningen skärmas av och du blir fullständigt lugn, säker och trygg.

Detta program kan du med fördel lyssna på i 10 dagar innan du går vidare till sista delen i grundträningen Mental vila 2

Freddie Roth är Internationellt certifierad NLP Practitioner och arbetar med Mental träning och coaching dagligen. Han är fd elit idrottsman som valt att utbilda sig inom personlig utveckling och hans intresse för mental träning grundar sig i hans tidigare egen fotbollskarriär.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Freddie Roth