Självkänsla (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (5.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Utveckling (del 1)
Inläsare
Freddie Roth
Utgivningsdatum
2018-08-01
Förlag
Mindboozt Publications
ISBN
9789188739346

Självkänsla Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2018-08-01

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Här får du arbeta med den kanske viktigaste faktorn i din självbild, nämligen din självkänsla. Genom instruktioner, affirmationer och bilder, kommer du förändra din attityd till dig själv och inspirera dig i en positiv och mer livsbejakande riktning.

Detta är det andra träningsprogrammet som kommer efter den mentala grundträningen AVSLAPPNING. Här får du träna upp din självkänsla, ditt självförtroende, arbeta med dina målbilder och Din vision. Träningen utförs lämpligast under 4 - 5 veckors tid.

Självbilden är en sammanfattning av självkänsla, självrespekt, självtillit, självförtroende etc.Din självbild utgör grunden för hur du kommer att lyckas i livet. Ditt självförtroende är ditt eget ansvar. Det bygger du upp genom systematisk Mental Träning och sen låter du ditt självförtroende påverka det som händer. Attraktiva målbilder programmeras i det mentala rummet eller platsen och ger dig energi, inspiration och engagemang, som du bär med dig i vardagen. Din vision är en vision av ditt framtida Jag, en målbild som uttrycker ett livsmål hos dig.

Freddie Roth är Internationellt certifierad NLP Practitioner och arbetar med Mental träning och coaching dagligen. Han är fd elit idrottsman som valt att utbilda sig inom personlig utveckling och hans intresse för mental träning grundar sig i hans egen fotbollskarriär.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Freddie Roth