Vägen till din första miljon : alla kan bygga en egen pengamaskin (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
183
Utgivningsdatum
2018-06-21
Upplaga
3
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Lindgren, Gabriella (form)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Qci
ISBN
9789188743107
Vägen till din första miljon : alla kan bygga en egen pengamaskin (pocket)

Vägen till din första miljon : alla kan bygga en egen pengamaskin

(31 röster)  |  Läs 15 recensioner
Pocket,  Svenska, 2018-06-21
79
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I "Vägen till din första miljon" lär du dig på ett konkret och inspirerande sätt hur du kan bygga din alldeles egna pengamaskin. Med stor praktisk och teoretisk erfarenhet visar Tobias Schildfat hur du går tillväga för att förvandla din privatekonomi till ett framgångsrikt företag. Det krävs ingen speciell utbildning, yrkeserfarenhet eller talang för att tillgodogöra sig bokens budskap.

Allt som behövs är uthållighet, intresse och en stark drivkraft efter ekonomisk frihet och oberoende. Konkreta exempel och uppgifter att besvara utifrån din egen situation gör det möjligt att hela tiden koppla innehållet i boken till din egen ekonomi. I denna reviderade utgåva har naturligtvis alla exempel, uppgifter och siffror uppdaterats. Boken innehåller dessutom nytt och inspirerande material som tillkommit genom dialog med läsare som börjat bygga på sin egen pengamaskin.

TOBIAS SCHILDFAT är civilekonom med inriktning mot marknadsföring och finansiering. Han har bland annat jobbat som aktiemäklare på Svenska Handelsbanken. Idag driver han e-handelsföretaget Solentro tillsammans med sin bror. Tobias började bygga sin egen pengamaskin som tonåring.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vägen till din första miljon : alla kan bygga en egen pengamaskin
 2. +
 3. Investeraren : allt du behöver veta om finansmarknaden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Investeraren : allt du behöver veta om finansma... av Jonas Bernhardsson (inbunden).

Köp båda 2 för 392 kr

Kundrecensioner

Det finns 15 recensioner av Vägen till din första miljon : alla kan bygga en egen pengamaskin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vägen till din första miljon by Tobias Schildfat
  Miranda Hajduk, 17 december 2023

  Det är en jättebra bok. Jag hade en ljudbok tidigare och nu köpte jag pappersboken. Älskar den här boken. Rekommenderar starkt denna bok.

 2. Låg betyg för mycket är självklart
  Gabriel.C, 13 oktober 2021

  Inget nytt jag lärt mig, läste för många rekommenderade! Folk som har dålig disciplin på sin privata ekonomi och kan/vet inte hur man ska sparabör
  Läsa boken! Mycket av de han tar upp är självklara saker (för mig åtminstone sedan ungdomen) men många har inte den insikten i dagens samhälle och behöver en sådan här bok.

 3. Bra lärdom
  Lars Nilsson, 27 juli 2021

  Kanske en utav de viktigaste böcker jag läst. På ett enkelt sätt berättas hur det går till bakom kulisserna och vad som är värt att betala för. Har plöjt ett antal böcker om teknisk analys, men denna klär av allihop till ett enkelt men effektivt synsätt på placeringar.

 4. Fantastiskt inspirerande!
  Den som läser, 21 maj 2021

  Enkelt att förstå, lättläst och begripliga exempel - en "ekonomibok" som inte känns sådär tråkig utan bara rolig att läsa!

  Kan verkligen rekommendera den till alla som vill få lite mer förståelse för sin egen ekonomi och vad man kan göra för att förbättra den!

  Lycka till!

 5. Tack Tobias
  🤗, 31 mars 2021

  Tack än en gång Tobias för en fantastiskt bok lästes för ca 2,5 år sen, fick mig att börja handla med aktie👍

 6. Rek varmt
  Kristin, 22 februari 2021

  Det var den här boken som gjorde att jag för några år sedan fick upp ögonen för investeringar och börsen. Nu ska systerdottern som fyller 18 år få boken. Lätt att förstå. Ingen tung faktabok. Rek varmt.

 7. Rekommenderas
  Helen Öberg, 19 februari 2021

  Mycket bra och lärorik bok gällande ekonomi! Har man inte koll på sin ekonomi innan så får du det efter att ha läst denna bok, rekommenderas!

 8. Lätt att förstå
  Daniel , 6 januari 2021

  Perfekt för nybörjare, en bra ögonöppnare, allt är möjligt, vi själva har valet att göra. Vi tror inte på på det bara för att vi inte får det med oss under uppväxt och skola. Så börja spara, men glöm inte det viktiga i livet, lev livet!

 9. Nu är min pengamaskin igång!
  Louise H, 20 juli 2020

  Har alltid tyckt att ekonomi är trist o svårt. Tack vare denna bok är jag nu på väg till ett mer självständigt och lyckligare liv.
  Kan varmt rekommendera denna bok:)

 10. Kopierat material utan vidareforskning
  William, 14 juni 2020

  Boken är överlag, bra. Men författaren har rent av kopierat meningar, fraser och idéer från engelska storförfattare inom samma ämne. Innehållet är på en väldigt basic nivå och adderar inte mycket, om något, till ämnet.

 11. Värd att läsa!
  stefan, 6 november 2019

  Bra bok. Finns möjligheter att tjäna pengar. Lätt att ta in och omvandla till en vanlig löntagares situation. Läs och läs om efter ett tag!

 12. Lättläst och informativ!
  MK, 10 september 2019

  En god introduktion till ämnet aktier och hur man steg för steg utvecklar en starkare personlig ekonomi.

  Tobias skriver tydligt och entusiastiskt för en bred publik och ger de tips som behövs för att låta ens pengar arbeta, i syfte att frigöra mer - och njuta - av ens tid.

 13. Alla borde läsa den
  Anders (Malmö), 30 augusti 2019

  Jag är professionell investerare sedan många år. Jag blev väldigt imponerad av hur Tobias på ett väldigt enkelt sätt beskriver vad det innebär att bygga en aktieportfölj på ett framgångsrikt sätt. Han delar med sig av tips och synsätt som alla - även jag - har nytta av.

 14. Väldigt bra bok!
  Tanja, 13 augusti 2019

  Den första boken jag läste när jag skulle lära mig om aktier. Lustigt nog är det exakt samma regler som gäller då som nu. Väldigt lättläst och underhållande. Ett absolut måste för alla som är intresserade av ekonomi och aktier.

 15. Livsavgörande och lättsam! :)
  Bokmal, 13 augusti 2019

  Tobias har en intressant personlig berättelse som flätas samman med ekonomiska nyttigheter. Boken berättar på ett enkelt och underhållande sätt beträffande de möjligheter som investeringar inom aktier kan innebära.

  Jag tycker detta är en bok för alla som vill stärka sin privata ekonomi och på så vis få större kontroll över sitt liv!

Visa alla 15 recensioner

Fler böcker av Tobias Schildfat

 • Entreprenörskap

  Tobias Schildfat, Johan Paulsson

  Med färgstarka exempel från intressanta entreprenörer belyser författarna områden som beskrivs utifrån relevanta teorier. Boken delas upp i åtta kapitel och tar upp samtliga moment som ingår i kursen. Innehållet är lättillgängligt, överskådligt oc...