Ledarskap på apstadiet : Evolution för chefer och ledare (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-01-07
Förlag
Polaris Fakta
ISBN
9789188743640
Ledarskap på apstadiet : Evolution för chefer och ledare (e-bok)

Ledarskap på apstadiet : Evolution för chefer och ledare E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-01-07
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Ska chefen bete sig som en apa för att bli en bättre ledare?

Ja, svarar Tommy Lundberg och Ola Berggren. Efter att ha studerat apflocken i Furuviksparken och dess ledare Santino, påstår de att vi människor har en hel del att lära av våra närmaste släktingar när det gäller att skapa ett mänskligare ledarskap på våra arbetsplatser.

Ledarskap på apstadiet tar oss med på en hisnande resa från Afrikas djungler till vårt moderna informationssamhälle, från den ursprungliga jakten på föda till den ständiga jakten på pengar, från regnskogen till arbetsplatser, möteslokaler och styrelserum. Primatforskning blandas med kognitiva studier och ekonomisk forskning, egna erfarenheter, tankar, idéer och slutsatser.

Ledarskap på apstadiet är en bok som ger ordet släktforskning en ny, intressant innebörd. Åtminstone för alla chefer som vill få bättre förståelse för varför deras medarbetare beter sig som de gör. Och hur de själva ska kunna bli bättre i sina roller som gruppens ledare.

TOMMY LUNDBERG arbetar som kommunikationskonsult, författare och föreläsare kring ledarskap och medarbetarskap. Han har tidigare bl.a. skrivit Ledarskap på sandlådenivå tillsammans med Ola Berggren, medarbetarboken Skulle du vilja jobba med dig? och Motivationskoden.

OLA BERGGREN är författare och beteendevetare med närmare tjugo års erfarenhet av att utveckla individer, verksamheter, idrottare och bygga positiva arbetsplatser.

Boken är en vitamininjektion för mitt ledarskap. Den innehåller väldigt många bra tankar och idéer och tankeväckande kopplingar till våra närmaste släktingar. Att den är lättläst och rolig gör inte saken sämre. Jag läste den ganska snabbt, men den lämnar reflektioner att bära med sig länge. (Rickard Zetterberg, koncernchef S-Group)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna