Bygg en förmögenhet : fixa familjens ekonomi (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-02-04
Förlag
Polaris Fakta
ISBN
9789188743855
Bygg en förmögenhet : fixa familjens ekonomi (e-bok)

Bygg en förmögenhet : fixa familjens ekonomi E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-02-04

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"En helt fantastisk bok som visar hur en vanlig familj enkelt kan få ett rikare liv!" (Elin Helander, kognitionsvetare, forskningsansvarig på sparappen Dreams och författare till boken "Hjärnkoll på pengarna")

"Boken 'Bygg en förmögenhet' visar hur du gör det!" (Marcus Hernhag, författare, ekonomijournalist)

Alla som har en inkomst kan börja bygga en förmögenhet som på sikt ändrar hela livet det handlar bara om målmedvetenhet och en långsiktig plan. När Joel Bladh blev förälder hittade han drivkraften att sträva efter ekonomiskt oberoende med målet att kunna njuta av friheten att själv disponera sin och familjens tid. Läs om hur han och hans familj gick tillväga för att börja bygga en förmögenhet. Ta del av konkreta tips och råd om allt från budgetar, spar- och investeringsplaner och aktieköp till återbruk och långkok.

JOEL BLADH är en vanlig småbarnspappa som fick ett ekonomiskt uppvaknande under sin föräldraledighet. Den nya livssituationen gjorde att det kändes viktigare att börja bygga en stabil och trygg ekonomisk grund än att unna sig taxi hem från krogen. Joel bor med fru och tre små barn i Stockholm. Han drömmer om förlängda helger, om en vardag som inte bara består av logistik och om att slippa den svenska vintern. Snart kan han göra verklighet av sina drömmar.

Sagt om boken:

"En praktisk och inspirerande bok om hur man bygger upp en ekonomisk trygghet för hela familjen, familjoner, för att kunna leva livet så som man vill, inte måste." (Nicklas Investeraren Andersson, driver podden #PrataPengar, content manager på Avanza)

"Det finns aldrig tid över till att ta tag i ekonomin och sparandet, utan det måste bli en del av vardagen för att bli gjort. Joel Bladhs bok bjuder på enkla tips och berättelser från verkligheten som alla kan ta till sig och få inspiration från." (Therese Lundstedt, VD Aktieinvest)

"Joel sätter huvudet på spiken i den här boken. Han visar hur de flesta faktiskt har ett sparutrymme genom olika #sparhack där smarta val förvandlas till pengar och uppfyllda mål." (Henrik Rosvall, grundare och VD för sparappen Dreams)

Alla föräldrar borde läsa 'Bygg en förmögenhet' för en trygg ekonomisk framtid för familjen. (Anna Svahn, VD för Feminvest och ansvarig för Facebookgruppen Economista)

"Bra tips och inspiration, både för den lilla och stora familjen." (Pseudonymen Miljonär innan 30, författare, bloggare och nybliven pensionär (innan 40))

"Jag vill påstå att detta är den viktigaste boken jag känner till om sparande i olika former. Boken riktar sig främst till småbarnsföräldrar men är utmärkt läsning för alla som behöver en kick att komma igång." (Petrusko, en av Sveriges största ekonomibloggare)

"En bok full av handfasta och enkla tips om hur du bygger upp ett smartare sparande." (Johanna Kull, Sparekonom på Fonbolagens förening)

"En unik bok för familjer som vill ha konkreta tips på hur de kan förbättra sin privat- och boendeekonomi. Joel inspirerar till handling genom att frikostigt och pedagogiskt bjuda på sina egna erfarenheter." (Emma Persson, boendeekonom SBAB)

"En imponerande debut! Välskrivet utifrån ett genuint intresse och passion för sparande." (Stefan Thelenius, pensionsspecialist på Konsumenternas Försäkringsbyrå och ekonomibloggare)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Joel Bladh

  • Bli en miljönär : bygg en klimatsmart förmögenhet

    Joel Bladh

    Bättre ekonomi och miljö, samtidigt! "Joel Bladh lyckas både inspirera till en mer hållbar livsstil och ge matnyttiga tips på hur du med dina egna ekonomiska val kan göra stor skillnad. Kan varmt rekommenderas." Frida Bratt, Sparekonom N...