Det som göms i snö (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
365
Utgivningsdatum
2019-06-15
Förlag
Bookmark Förlag
Dimensioner
177 x 110 x 20 mm
Vikt
200 g
SAB
Hc
ISBN
9789188745088

Det som göms i snö

(60 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2019-06-15
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Första boken efter populära Hammarbyserien är en psykologisk thriller med gastkramande intrig och fullständigt oväntade vändningar.

Ett otroget kärlekspar sätter sig i bilen för att hitta en avskild mötesplats. En ung, vilsen kvinna får oväntat lift av en främling. En man kör för fort på de snötäckta vägarna. Alla inblandade har passerat samma ravin. Men bara en har kört någon av vägen, bara en har lämnat någon att dö.

Från att inte ha känt till varandra knyts de samman av en eskalerande våldsspiral, och fastän ingen av dem känner till hela bilden är det ändå någon som vet tillräckligt för att berätta historien.

Det som göms i snö är en oförutsägbar psykologisk thriller, där ingenting är vad det ger sig ut för att vara. Skuld, hat och destruktivitet är det bränsle som driver berättelsen framåt, och i fjärran hägrar hämndens ljuva eufori.

CARIN GERHARDSEN är matematikern som bygger mordgåtor likt ekvationer. Hon är en internationell bästsäljare vars böcker översatts till mer än 25 språk och sålt i mer än 3 miljoner exemplar. Alla åtta delarna i Hammarbyserien har legat överst på försäljningslistorna och hennes böcker är ett givet inslag i svenska bokhyllor.

Sagt om Det som göms i snö:

"Milda makter. Vilken thriller Carin Gerhardsen har kokat ihop!" Blekinge Läns Tidning

"Oerhört skickligt En av de allra bästa svenska kriminalberättelserna i år." Östra Småland

"Otroligt spännande! Otroligt skickligt!" SVT Go kväll

"Nervkittlande! Oväntade vändningar är det gott om i Gerhardsens nya bok." Östersunds-Posten

Psykologisk thriller med oväntade turer en spännande historia där läsaren svävar i ovisshet ända till de sista sidorna." Ölandsbladet

Skickligt uppbyggd där inget är vad det först verkar vara. Tidningen Tara
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det som göms i snö
 2. +
 3. Vyssan lull

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vyssan lull av Carin Gerhardsen (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Det som göms i snö. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sjukt bra
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 30 november 2020

  Jag säger bara en sak, galet bra! Jag älskar berättelsen och hur jag som läsare hela tiden får veta nya saker och kan lägga fler pusselbitar till pusslet för att få en hel bild av händelsen. Jag är fångad från första sidan till och med den absolut sista som är författarens tack. Det är spännande, ingenting är helt uppenbart och jag vill verkligen veta hur allt har gått till. Har du inte läst denna, gör det. Sen att den utspelar sig på min absoluta favoritplats i hela världen, Gotland, är en rejäl bonus utöver att boken är så sjukt bra!

 2. Bra
  Anna-Maria , 18 juli 2020

  En otroligt efterlängtad bok. Har läst alla hennes andra böcker och hon är en av mina många favoritförfattarinna. Spännande och sträckläsning. Vilket gillas

 3. Oväntad upplösning
  Christina Wiklund, 5 augusti 2019

  Som vanligt i författarens böcker, kommer spänningen fort o boken blir en bladvändare. DET SOM GÖMS I SNÖ är inget undantag.
  Man kommer alla karaktärer nära o får ta del av deras liv o leverne.
  Spänningen stiger för varje blad o det är en händelserik bok.

 4. Spännande bladvändare
  Maria, 2 augusti 2019

  Detta var en riktig bladvändare. Hela tiden förändrades allt och visade sig vara något helt annat än man trott, så boken var spännande rakt igenom. Personligen har jag svårt för fejkade dödsannonser och "Författarens tack" vara bara löjligt, men förutom de invändningarna var boken just så som en deckare ska vara - några timmars spännande avkoppling.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Carin Gerhardsen