Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Jack Ryan (del 13)
Antal sidor
592
Utgivningsdatum
2018-10-22
Upplaga
1
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Jan Malmsjö
Originaltitel
Power and Empire
Medarbetare
Rosenberg, Jon (form)
Dimensioner
216 x 140 x 40 mm
Vikt
822 g
SAB
Hce
ISBN
9789188745132

Makt utan gräns

(19 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-10-22
100
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
PÅ EN GLOBAL SPELPLAN

En attack på en oljeplattform i Afrika, en terrorattack på en amerikansk jagare och ett stormdrivet spionfartyg som när som helst kan falla i kinesiska händer. Världen befinner sig i chock och allt fler misstankar riktas mot Kinas president Zhao.

I skuggan av dessa händelser befinner sig president Jack Ryan, mitt i förberedelserna inför det kommande G20-mötet med den kinesiske presidenten.

Men det finns tecken på att mer pågår bakom kulisserna. När ett rutinmässigt trafikstopp i Texas urartar i en våldsam eldstrid upptäcks en fruktansvärd hemlighet som visar att allt inte är som det verkar. Kan presidentens son Jack Ryan Jr. och Kollegiet få reda på sanningen innan det är för sent?

Makt utan gräns är den trettonde boken om president Jack Ryan. Som alla Tom Clancys #1 New York Times-bästsäljare är den skrämmande aktuell och realistisk, och som hämtad direkt från verklighetens löpsedlar i tider av spionskandaler och ödesmättad retorik.

Överlägsen mängder av action. Publishers Weekly
Ännu en turboladdad, stenhård Ryan-berättelse. Kirkus Reviews
En fantastisk politisk thriller skriven med samma briljans och stil som läsare av Clancy förväntar sig. The Real Book Spy

Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Makt utan gräns
 2. +
 3. Heder utan samvete

De som köpt den här boken har ofta också köpt Heder utan samvete av Tom Clancy, Marc Cameron (inbunden).

Köp båda 2 för 163 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Makt utan gräns. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Dålig bok.
  Hilkje, 7 januari 2021

  Jag gillar böcker med Tom Clancy men den här är den sämsta bok jag läst. Det händer nästan ingenting, bara en massa beskrivningar om vad personerna gör, har för vapen m.m. Köp den inte, den är inte läsvärd.

 2. Väldigt bra bok !!
  Christoffer Jonsson (Nynäshamn), 10 november 2019

  Inte läst en bok som är skriven av själva Tom Clancy, men tyckte att Makt utan gräns var extraordinärt bra. Mycket väl beskrivet av miljö och personer, lite trög i början. Men gillar kontrasten mellan två händelser. En om spioneri och en om illegala trafficking. Läsvärd :)

 3. Trögt!
  Lars Gustavsson, 15 april 2019

  Jag tillhör dem som normalt brukar sluka Clancyromaner. Denna tillhör avgjort de sämre. Författaren förlorar sig i tekniska förkortningar på regeringsorgan, vapen och apparaturer. Det är svårt att hitta en röd tråd i historien, uta n den hoppar mellan trafficking och politiska intriger, i en trög röra.
  En bok som likaväl kan få stå kvar i bokhyllan.

 4. Poppis ämne
  Jan Gustaf Hugo Forsgren, 28 januari 2019

  Den var rörig och förmodligen skriven med vänster hand. Människohandel med onödiga äckliga inslag i ren sensations lystnad. Nja läs den om du inte har något annat att göra

 5. Hög actionfaktor
  Dhana Deshnoor, 19 november 2018

  Marc Cameron axlar Tom Clancys mantel med bravur men lyckas också sätta sin egen prägel på storyn. Läs hela min recension på ‪http://epiloger.blogg.se/2018/november/makt-utan-grans.html #Blogg.se‬

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna