Det som göms i snö (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2018-10-03
Upplaga
1
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
125 x 140 x 2 mm
Vikt
54 g
SAB
Hc
ISBN
9789188745538
Det som göms i snö (mp3-skiva)

Det som göms i snö

(5 röster)
Mp3-skiva Svenska, 2018-10-03
78
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Första boken efter populära Hammarbyserien är en psykologisk thriller med gastkramande intrig och fullständigt oväntade vändningar.

Ett otroget kärlekspar sätter sig i bilen för att hitta en avskild mötesplats. En ung, vilsen kvinna får oväntat lift av en främling. En man kör för fort på de snötäckta vägarna. Alla inblandade har passerat samma ravin. Men bara en har kört någon av vägen, bara en har lämnat någon att dö.

Från att inte ha känt till varandra knyts de samman av en eskalerande våldsspiral, och fastän ingen av dem känner till hela bilden är det ändå någon som vet tillräckligt för att berätta historien.

Det som göms i snö är en oförutsägbar psykologisk thriller, där ingenting är vad det ger sig ut för att vara. Skuld, hat och destruktivitet är det bränsle som driver berättelsen framåt, och i fjärran hägrar hämndens ljuva eufori.

CARIN GERHARDSEN är matematikern som bygger mordgåtor likt ekvationer. Hon är en internationell bästsäljare vars böcker översatts till mer än 25 språk och sålt i mer än 3 miljoner exemplar. Alla åtta delarna i Hammarbyserien har legat överst på försäljningslistorna och hennes böcker är ett givet inslag i svenska bokhyllor.

Sagt om Hammarbyserien: "Det är spännande!" Dagens Nyheter "Nagelbitande spännande." Upsala Nya Tidning "Det är välskrivet och författaren håller tempot uppe hela vägen." Borås Tidning "Aldrig sinande dramaturgiska höjdpunkter." Katrineholms-Kuriren "Snabba klipp och högt tempo släpper inte greppet om läsaren för ett ögonblick." Litteraturmagasinet "Omöjligt att inte sträckläsa." Smålandsposten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Carin Gerhardsen