Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
193
Utgivningsdatum
2019-03-28
Förlag
Nicotext
Dimensioner
205 x 155 x 20 mm
Vikt
458 g
SAB
Doeg
ISBN
9789188755254
Drömjournalen (inbunden)

Drömjournalen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2019-03-28
239
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Genom att tolka dina drömmar lär du dig mer om dina innersta känslor och tankar. Denna bok hjälper dig att förstå dina drömmar på ett enkelt och spännande sätt.

- Introduktion till drömtolkning
- Drömdagbok
- Drömlexikon

Tolka dina drömmar och lär känna sig själv.
Detta är en fylla-i-bok.

Innehåll: 193 sidor
Storlek: 155 x 205 x 20 mm
Övrigt: Rött kapitelband
Artnr: 9789188755254

Recensioner:
"Dröm som gratis terapi. (...) Kan vi lära oss något om oss själva genom att stanna upp och lyssna inåt? Påskhäxan tror självklart på detta och vill drömma fram kraften inom sig. I boken Drömjournalen finns både utrymme att teckna ner dina drömmar, men också hjälp till drömtolkning."
Pralin, 20 april 2019

"Varit ute och flugit i natt? Då är du kanske äntligen fri från något som hållit dig fast i vardagen. Att tolka drömmar är ingen vetenskap men kan hjälpa dig att förstå det undermedvetna. Drömjournalen ger tips och inspiration (Nicotext)."
Icakuriren, nr 21, 2019

"Att analysera drömmar är spännande och du kan lära dig mycket om dig själv(...) Ett bra sätt att få koll på sina drömmar är att skriva drömdagbok. Du har boken intill sängen och så fort du vaknar på morgonen skriver du upp vad du drömt och kan analysera drömmen. Du kan skriva i ett vanligt anteckningsblock - men om du vill föra en riktig loggbok över dina drömmar kan du investera i den nya boken Drömjournalen."
Topphälsa, Maj, 2019

"Skriv ner dina drömmar direkt på morgonen för att tolka dina nattliga resor!"
Hälsa & Fitness, 11 juni, 2019

"Visste du att vi sover en tredjedel av våra liv? Under sömnen jobbar vårt undermedvetna. Kanske försöker dina drömmar tala till dig? (...) I "Drömjournalen" kan du föra drömdagbok och slå upp olika drömmars betydelse i ett drömlexikon.
Tidningen Nära, 28 augusti, 2019

"Om du drömmer att du blir jagad kan det betyda att du försöker fly från dig själv, åtminstone om man får tro boken Drömjournalen- Tolka dina drömmar & hitta svaren i ditt undermedvetna. Här får du hjälp att tolka dina drömmar på ett enkelt och spännande sätt."
Aftonbladet Söndag, 15 september, 2019 "

"Med hjälp av drömlexikonet kan du slå upp betydelsen av olika symboler och händelser. På så vis lär du dig att förstå vad ditt undermedvetna vill säga dig och du lär känna dig själv bättre. I boken finner du även en introduktion till drömtolkning, förklaringar av vanliga begrepp samt en guide till hur du sover bättre."
Bokspegeln, Oktober 2019
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Drömjournalen
  2. +
  3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (pocket).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Drömjournalen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fyll i dina drömmar och tyd dem i samma bok!
    Jen, 22 januari 2020

    Tonårsdottern blev glad över denna bok. Hon tyckte att det var superbra att skriva ner sina drömmar i samma bok som det också finns förslag på hur man kan tyda dem. Denna boken uppskattades!

Visa alla 1 recensioner