Vandra Roslagsleden : samtliga 11 etapper från Danderyd till Grisslehamn och förslag på trevliga vandringar i ledens närhet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Calazo Friluftsböcker
Antal sidor
201
Utgivningsdatum
2018-05-25
Upplaga
3
Förlag
Calazo Förlag
Medarbetare
Almbo, Tomas (foto)
Dimensioner
181 x 124 x 15 mm
Vikt
317 g
SAB
Rbo,Ncab.08
ISBN
9789188779045

Vandra Roslagsleden : samtliga 11 etapper från Danderyd till Grisslehamn och förslag på trevliga vandringar i ledens närhet

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2018-05-25
299
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Roslagsleden sträcker sig 190 kilometer från Danderyd i norra Stockholm till det gamla fiskeläget Grisslehamn vid Ålands hav. I den här boken beskrivs samtliga etapper, med nedslag i kulturhistoria och sevärdheter. Längs vägen passerar du runstenar, hällristningar och fascinerande miljöer som den gamla vapensmedjan Wira bruk och Albert Engströms ateljé, liksom utmärkta fågel-lokaler som Angarnssjöängen och Brosjön. När Roslagsleden 2009 förlängdes upp till Grisslehamn gick den från att vara en markerad stig bland andra, till en komplett låglandsled med möjlighet till både kortare dagsutflykter och rejäla långvandringar med övernattning.

I boken får du också förslag på vandringar i direkt anslutning till etapperna:

Vandring i runriket

GPS-vandra mellan krigslämningar

I kungliga fotspår

Genom vargarnas revir

Weekendvandra med skärgårdskänsla

Stadsvandring med lantlig känsla

Vandring längs vikingarnas vattenvägar

Bokens författare Gunnika Isaksson-Lutteman är bosatt i Roslagen och en i det närmaste professionell helgäventyrare. Hon delar gärna med sig av sina utfärder på instagram eller hemsidan (52adventures). Med sig har hon alltid hunden Diesel, och ofta fotografen Tomas Almbo som tagit bokens bilder. Detta är 3:e upplagan av boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vandra Roslagsleden : samtliga 11 etapper från Danderyd till Grisslehamn och förslag på trevliga vandringar i ledens närhet
  2. +
  3. Rysslands militära fuck-ups

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rysslands militära fuck-ups av Mattis Bergwall, Per Wallin, Fredrik Hagelin (inbunden).

Köp båda 2 för 548 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vandra Roslagsleden : samtliga 11 etapper från Danderyd till Grisslehamn och förslag på trevliga vandringar i ledens närhet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Dålig leverans
    Tomheten ( :, 21 juli 2023

    Vandringen var redan genomförd när boken kom hem. De tog ju flera veckor för er att få fram den o att sedan skicka den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gunnika Isaksson-Lutteman