Livsstilsbibeln : så skapar du din drömvardag (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
156
Utgivningsdatum
2018-10-23
Upplaga
1
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form) / Göransson, Kajsa (foto)
Dimensioner
245 x 200 x 20 mm
Vikt
747 g
SAB
Dok
ISBN
9789188799234
Livsstilsbibeln : så skapar du din drömvardag (inbunden)

Livsstilsbibeln : så skapar du din drömvardag

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-10-23
181
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Dream big!
Inspirerande handbok för dig som vill förverkliga dina mål i livet.
Vi är alla värda att leva det liv vi drömmer om, men kan behöva hjälp och pepp för att lyckas göra de förändringar som krävs. I den här boken delar influencerduon Josefin och Vanja med sig av personliga berättelser om hur de nått sina egna mål och vilka verktyg som funkat bäst för dem.
Du får hjälp att komma fram till vad du kan bli lycklig av och hur du vill att ditt liv ska se ut. Boken är interaktiv och genom många fylla-i-övningar utmanas du som läsare att reflektera för att sedan kunna gå från ord till handling.
JOSEFIN DAHLBERG och VANJA WIKSTRÖM driver den personliga, roliga, peppiga och hyllade girlpower-podcasten Josefin & Vanja där de varje vecka inspirerar tusentals tjejer att skapa sin drömvardag och leva det liv de drömmer om.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Livsstilsbibeln : så skapar du din drömvardag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inte ens en stjärna
  Bokälskare, 26 november 2019

  Nej, den här boken behöver du inte köpa, om du inte råkar vara en osäker tonårig influencer som vill veta hur man "lyckas" på det där plastiga och ytliga sättet som alla tror fungerar, men som leder till så mycket utseendefixerat lidande.

  När ungdomar i dag mår så dåligt, är det oansvarigt att lura i dem att det finns genvägar till världslig framgång. Eget framgångsrikt företagande kräver "grit" för att tala modern svenska, inte magiskt tänkande om att tänka sig framgångsrik. Det är... Läs hela recensionen

 2. Fantastisk!
  Cassandra Klingström, 29 december 2018

  Denna bok fick mig att inse att det är jag själv som får ändra på något jag inte tycker om. Ingen annan. Inget kommer inte att ske om jag själv inte ändrar på det.
  Denna bok gav mig så otroligt mycket pepp samt mycket inspirerande citat, vilket hjälpte mycket på jobb! Denna bok är verkligen ett tips för er alla som behöver lite hjälp på vägen för att kunna uppnå era mål.

  Läs,läs,läs den!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna