Alicias val (e-bok) Spara 20%
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
lovereads
Utgivningsdatum
2019-09-23
Förlag
Lovereads by Forum
ISBN
9789188801289

Alicias val E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-09-23

Styckköp

55 69 Du sparar 20%
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Romance i maktens korridorer. Nöjesreportern Alicia Johansson får sitt livs chans när Aftonpressen skickar henne till vinterns stora politiska möte, Folk och försvar. Hon hoppas att detta blir starten på en ny journalistisk karriär, bortom ytliga kändismingel. På väg upp till konferensen blir Alicia först på plats vid en bilolycka. Det är det politiska stjärnskottet tillika playboyen Max Horn som har krockat. Attraktionen är omedelbar. Men när Alicia börjar granska Max mentor, hälsoministern Hans Tessin, blir det tydligt att en journalist och en politiker inte har någon framtid ihop. Ändå kan de inte sluta tänka på varandra ... Vad är viktigast, kärlek eller karriär?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Alicias val. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En riktigt underhållande bladvändare!
    - (Stockholm), 22 augusti 2021

    Avskräcks inte av att titeln är som hämtad från 1940-talet, det här är en riktigt underhållande bok som man vill sträckläsa från första sidan. Hoppas på att det blir en uppföljare!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna