En annorlunda allians (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Familjen Bridgerton (del 1)
Antal sidor
414
Utgivningsdatum
2019-08-15
Förlag
Lovereads
Översättare
Anna Thuresson
Originaltitel
The Duke and I
Medarbetare
Henriksson, Anna (form)
Dimensioner
184 x 136 x 28 mm
Vikt
388 g
SAB
Hce
ISBN
9789188801357
En annorlunda allians (häftad)

En annorlunda allians

(27 röster)  |  Läs 7 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-08-15
199
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En annorlunda allians Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Jane Austen möter Bridget Jones i internationell bästsäljare. Daphne Bridgerton är både smart och vacker - ändå blir hon bara uppvaktad av män hon inte vill ha. Men när broderns bästa vän, Simon Basset, kommer till London förändras allt. Tillsammans kommer de på en elegant plan - en fejkad förlovning dem emellan kan göra rätt typ av friare intresserade av Daphne, och hålla alla äktenskapstokiga societetsmödrar borta från Simon.

Men mitt i alla baler, promenader och båtturer, är det svårt att hålla reda på vad som är en bluff och inte. Och att hålla sina egna känslor i schack, visar det sig.

Åtta syskon, med förnamn i alfabetisk ordning. Första delen i serien om Familjen Bridgerton i 1800-talets England.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En annorlunda allians
 2. +
 3. En oförglömlig kyss

De som köpt den här boken har ofta också köpt En oförglömlig kyss av Julia Quinn (häftad).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av En annorlunda allians. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Historisk romance

  Serien om familjen Bridgerton är en serie jag både sett och hört mycket om på sociala medier, så mina förväntningar var ganska höga. Det här är första delen om familjen som består av åtta syskon och som är döpta i bokstavsordning från A till H och som utspelar på 1800-talet i England. I den här boken ligger mycket fokus på Daphne och att hon ska uppvaktas och hitta sin blivande man. Jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till denna bokserie, boken får betyg fyra av mig men egentligen ä... Läs hela recensionen

 2. Tunnt och tramsigt
  Maria, 24 februari 2020

  Att den här författaren jämförs med Jane Austen övergår mitt förstånd, det enda som överensstämmer är att böckerna utspelar sig i ungefär samma tidsålder. Det här är en lättläst och tunn historia som visserligen har en del romantik men tyvärr mer av skämskudde-karaktär. Jag hade hört så mycket beröm för de här böckerna men tyvärr blev detta en stor besvikelse.

 3. Besvikelse
  @bettan_bokprataren (Örebro), 26 januari 2020

  En serie jag hör mycket gott om och hade enorma förväntningar på. Men vilken besvikelse! Knappt så jag tycker att boken är ok och det blev absolut inte den där wow känslan jag hade hoppats på. Starten på historien tyckte jag var lite lång och segdragen men sedan när den drog igång så flöt språket på. Du får en bok som är i sann Harlequin anda, intensiva känslor, många missförstånd, massor av romantik, sex och vänskap.

  Alltså romance på hög nivå ett lättsamt och underhållande kostymdrama men handlingen är enligt mig lite väl tunn.

 4. Blev besviken
  Kaffeläsaren, 2 januari 2020

  Hade höga förhoppningar på denna efter alla lovord jag läst. Men fy vilken besvikelse det blev. Tafflig handling och pinsam dialog.

 5. Språket & dialogerna kolliderar med 1700-1800 tal
  Katarina , 20 november 2019

  Boken utspelar sig i slutet av 1700-1800 talet men språket och dialogerna är moderna och nutida så det blir en krock som minskar trovärdigheten på historien. Karaktärerna i boken gnabbas, slänger käft, muckar gräl och käftar emot på ett sätt som inte överensstämmer med vad som var brukligt för flera hundra år sedan. Det märks att författaren är nutida. En jämförelse med Jane Austen som skrev om och levde på 1700-1800 talet visar tydligt vad Julia Quinn har missat. Jag kommer därför inte läsa ... Läs hela recensionen

 6. Historisk romance när den är som bäst!
  booksbytess, 5 september 2019

  En annorlunda allians är den första delen i serien om familjen Bridgerton. Och jag är så glad att familjen består av åtta syskon och att alla har en egen bok. För jag vill verkligen veta mer om familjen och stanna kvar i 1800- talets London.

  I denna får vi följa Daphne, den fjärde i syskonskaran och den äldsta dottern. Hennes mamma gör allt för att hitta en lämplig make åt henne men ingen fångar Daphnes intresse.
  Men när hennes brors bästa vän, Simon som är hertig, korsar hennes ... Läs hela recensionen

 7. Härlig romance!
  Lollos bokhörna, 2 september 2019

  Jag fastnade i boken och gillade den skarpt. Boken är den första delen i en serie om familjen Bridgerton i 1800-talets England. Denna del handlar om Daphne som är både snart och vacker men blir bara uppvaktad av män hon inte vill ha. Men när hennes brors bästa vän, Hertig Simon Basset kommer till London förändras allt!

  Det här är romance! Mina tankar går lite till bokserien om historiska romaner från Harlequin som jag prenumererade på och älskade att läsa som tonåring.

  Det ä... Läs hela recensionen

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Julia Quinn