Det nya livet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
ellens val (del 1)
Utgivningsdatum
2021-02-08
Förlag
Lovereads by Forum
ISBN
9789188801616

Det nya livet E-bok

(6 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-02-08

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Första delen i en unik och beroendeframkallande romanserie om kärlek och systerskap, i en tid av förändring. En stad, många drömmar. Året är 1915 och Ellen har just klivit av tåget i Ljungsala, en universitetsstad i södra Sverige. Hon har rest dit för att träffa sin syster, men blir snart indragen i stadens alla lockelser. Vänskap och kärlek uppenbarar sig och för första gången känner Ellen att möjligheterna är oändliga. Något väcks till liv i henne. Kanske kan även hon bli något? Men vägen mot drömmen visar sig bli svårare än hon först trott. I en värld där nytt och gammalt möts börjar kvinnor upptäcka nya vägar - i livet och i kärleken. Men inget kommer utan svårigheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det nya livet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En stilla roman
    bokmalenibetelhuset, 29 maj 2024

    Året är 1915 och Ellen lämnar bondgården, mir, far och småsyskonen för att leta efter storasyster Isa. Isa som något år tidigare gift sig och flyttat till Ljungsala, en Universitetsstad i södra Sverige. Väl där är Isa som bortblåst men Ellen bestämmer sig för att stanna. Hon träffar vänner och skapar sig ett nytt spännande liv. Egentligen inte min favoritgenre men vissa dagar känns det tröstrikt med en lugn, stilla och fin roman.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Helena Dahlgren