Jul i krinolin (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
ulltunasviten (del 1)
Utgivningsdatum
2020-10-07
Förlag
Lovereads by Forum
ISBN
9789188801814

Jul i krinolin E-bok

(14 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-10-07

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En oemotståndlig kärlekshistoria som sprakar av julstämning, godsaker och passion. Här möts "Jane Eyre", "Fröken Frimans krig" och "Chocolat"! December 1870: Den unga fattiga Lovisa Lind ska snart emigrera till Amerika, men först ska hon hjälpa till med konfekten på baron von Drevers spektakulära vinterbal. Förfärat märker hon att den vresige änklingen får hennes frusna hjärta att tina, och attraktionen verkar ömsesidig fastän hon bara är karamellkokerska. Över godsets mörka korridorer svävar både något romantiskt, något sorgset och något kusligt. Medan snön yr och kylan kopplar ett järngrepp om bygden dras Lovisa in i en hisnande karusell av alltmer mystiska hemligheter och omöjlig förälskelse.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jul i krinolin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jul i krinolin
    -, 30 oktober 2020

    En hjärtslitande roman om en ung fattig halt kvinna och en baron. Aningen mindre jul än vad titeln varslar om men eftersom jag sträckläste den på 2 dagar så tyckte jag om den likaväl

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Amanda Hellberg