Kärleken (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (285.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
ellens val (del 2)
Inläsare
Ella Schartner
Utgivningsdatum
2021-02-08
Förlag
Lovereads by Forum
ISBN
9789188803122

Kärleken Ljudbok

(54 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-02-08

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Andra delen i en unik och beroendeframkallande romanserie om kärlek och systerskap i en tid av förändring. En stad, många drömmar. Året är 1916. Ellen börjar studera vid universitetet och flyttar till ett kvinnligt studenthem. En dag möter hon Carl, en lågmäld men fascinerande man. Ellen kan inte kan sluta tänka på honom. Vad betyder det för henne och pojkvännen Jonas? Societetsflickan Gabriella är allt Ellen inte är - rik, självsäker och förlovad med den stilige Oskar. Men Oskar har en hemlighet som kan förändra Gabriellas liv för alltid. När Ellen bjuds på bal och Carl dyker upp tvingas hon till ett svårt beslut. I en värld där nytt och gammalt möts börjar kvinnor upptäcka nya vägar. Men inget kommer utan svårigheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kärleken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Omdöme
    Annika Larsson , 13 februari 2022

    Det här är en fin kärlekshistoria, det är ett tidsdokument om Sverige i början på 1900-talet. Kvinnor och mäns möjligheter och begränsningar i hela samhället, inom äktenskapet, i utbildningssammanhang och livssituationer som helhet. Läs/lyssna, ni blir inte besvikna.

  2. Bra bok!
    -, 24 augusti 2021

    Boken är lättläst eller lättlyssnad! Bra handling. Feelgood! Bra bra

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Helena Dahlgren