Den glömda kokboken (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (264.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mat, vin och nya chanser (del 2)
Inläsare
Anja Lundqvist
Utgivningsdatum
2022-04-12
Förlag
Lovereads by Forum
ISBN
9789188803696

Den glömda kokboken Ljudbok

(73 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-04-12

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Smakrik feelgoodroman om familjehemligheter och nya chanser. Max Nyström är en hyllad restaurangkritiker, men ingen vet att han fått sparken från tidningen han jobbar på, och dessutom tvingats flytta in i sin mosters ateljé. Max nyfikenhet väcks när han hittar en gammal receptsamling i ateljéns bokhylla, skriven av hans egen mamma. Hon som försvann spårlöst för över trettio år sedan. I slutet av 80-talet lämnar unga Kicki Nyström Västervik för storstaden. Hon har fått jobb på bistron Lilla Champen, och njuter av att vara en del av storstadens vimmel. Men underbart är kort, och livet tar snart en oväntad vändning. Samtidigt som Max börjar söka efter sin försvunna mamma lär han känna servitrisen Olga. Tillsammans börjar de nysta i mysteriet, men vägen till sanningen blir både snårig och känslosam.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den glömda kokboken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mysig resa
    - (Ystad), 1 maj 2022

    Mysig resa att hitta sig själv och sin familj.

  2. Bakom scen, i de mörka kulisserna
    -, 13 april 2022

    Holst vågar, i en feelgood bok närma sig mörkret i kulissen och samtidigt ägna utrymme åt kärleken till maten. Kärleken till livet goda - mat och dryck, kan leda oss in i en jakt på nästa kick, smaksensation och/eller nyskapande. I jakten på det nya är det lätt att gå vilse och glömma sina rötter. Så dyker det upp en doft, en smak eller plats som slungar oss tillbaka i tiden. Du har säkert dofter som får dig minnas en speciell person och/eller plats från det förflutna. Eller så känner du ett ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Christoffer Holst