Fadern, sonen och den heliga ande (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
212
Utgivningsdatum
2018-09-27
Upplaga
1
Förlag
Whip Media
Medarbetare
Nyman, Anders (form)
Dimensioner
215 x 138 x 20 mm
Vikt
395 g
SAB
Hc
ISBN
9789188813398

Fadern, sonen och den heliga ande

Kartonnage,  Svenska, 2018-09-27
193
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    149
Visa alla 1 format & utgåvor
Han är bara sju år gammal, men redan har hans far stakat ut hans liv. Den unga pojken, den unga mannen, den medelålders mannen och till slut den åldrande mannen berättar om konflikterna, om försöken att bryta sig loss och viljan att få leva sitt liv, misslyckandet, men också möjligheterna som livet ger, kärleken till sin hustru och den oändliga kärleken till sin dotter. I bakgrunden finns ändå kraven från och konflikterna med sin far som följer under ett helt liv tills den dag sanningen uppdagas. Vid sidan om står en mor och ser ointresserat på.

En av rollfigurerna i Eugene O Neills Lång dags färd mot natt, säger: Ingen av oss kan rå för vad livet har gjort med oss. Det är gjort innan man vet ordet av, och när den väl är gjort, tvingar det en vidare, tills det slutar med att allting står emellan en själv och det man skulle vilja vara, och man har förlorat sitt rätta jag för alltid.

Har rollfiguren rätt? Finns möjligheten att hitta sig själv och vara den man alltid velat vara även om stora delar av livet har passerat?

Fadern, sonen och den heliga ande är Per Bergs debutroman. Han har under de senaste åren blivit publicerad i novellantologier på Ordberoende förlag, Ariton förlag och Whip Media. Några av hans noveller (serien Synd) är också inlästa och finns på bl.a. Storytel.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fadern, sonen och den heliga ande
  2. +
  3. Medan vi brinner

De som köpt den här boken har ofta också köpt Medan vi brinner av Amer Sarsour (inbunden).

Köp båda 2 för 442 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Per Berg