En efter en (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Robert Hunter (del 5)
Antal sidor
410
Utgivningsdatum
2019-09-05
Upplaga
1
Förlag
Jentas
Översättare
Bo Samuelsson
Originaltitel
One by one
Dimensioner
210 x 135 x 25 mm
Vikt
439 g
SAB
Hce
ISBN
9789188827760
En efter en (häftad)

En efter en

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2019-09-05
231
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Du ser på. Du röstar. De dör.

Kriminalinspektör Robert Hunter vid Los Angelespolisens särskilda mordsektion får ett anonymt telefonsamtal och blir ombedd att gå in på en särskild webbadress en privat sändning. Hunter loggar in och genast börjar en föreställning som är avsedd enbart för honom. Men mannen som har ringt vill inte bara att kriminalinspektör Hunter ska se på han vill att Hunter ska delta, och att vägra är inget alternativ. Hunter måste göra ett vidrigt val och tvingas se på när en okänd människa blir torterad och mördad i direktsändning på internet.

Los Angelespolisen i samarbete med FBI använder sig av alla tillgängliga medel för att elektroniskt försöka spåra sändningen, men den här mördaren är ingen amatör och han har sopat igen spåren efter sig från början till slut. Och redan innan Hunter och hans kollega Garcia ens har kommit i gång med utredningen får Hunter ett nytt samtal. Och en ny webbadress. Ett nytt offer. Men den här gången har mördaren uppgraderat spelet till en direktsänd dokusåpa där vem som helst kan lägga den avgörande rösten.

Det finns något av Patricia Cornwell i Chris Carters intriger. - Daily Mail

Med tanke på Carters bakgrund inom rättspsykologi blir hans mördare ännu mer skrämmande. - Mail on Sunday

Carter är en av de där författarna som får skrivandet att verka så lätt Jag kunde helt enkelt inte lägga boken ifrån mig. - Crime Squad

Chris Carter föddes i Brasilien och studerade psykologi i USA med inriktning på kriminellt beteende. Han arbetade hos distrikts åklagaren i staten Michigan, och har i egenskap av kriminalpsykolog varit inblandad i över hundra fall med seriemördare och farliga kriminella. Numera bor han i London och arbetar som författare på heltid. Chris Carters romandetektiv Robert Hunter fångar seriemördare. Och Chris Carter själv känner dem.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En efter en. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ruskigt spännande!
    Kaffeläsaren, 8 december 2019

    En efter en är den femte delen i serien om kriminalinspektör Robert Hunter som jobbar på särskilda mordsektionen vid Los Angeles-polisen. Hunter är en intressant karaktär som inte har något gemensamt med alla andra bittra alkoholiserade poliskaraktärer vi alltid ser i böcker. Jag gillar att följa honom och hans kollega Garcia.
    I denna bok blir Hunter uppringd av en anonym man som ger Hunter ett val. Ett fruktansvärt val där mannen även vill att Hunter ska se på via en livesändning när man... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Chris Carter