Det största sveket (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
När det värsta händer familjen
Utgivningsdatum
2019-10-15
Förlag
Bonnier Bookery
ISBN
9789188835871

Det största sveket E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-10-15

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En enda natt. Det är allt hon begär. Sedan Marja fick barn har hon inte fått sova många timmar i sträck. Hotellnatten ska bli den ultimata lyxen, äntligen sova ensam i en stor säng utan att bli väckt. Men det känns tomt. Ett glas vin måste hon väl få unna sig? Ett glas blir flera, och den unge mannen i baren är både trevlig och intressant att samtala med. Plötsligt befinner de sig på hans rum. Men skuld och ånger är nära att övermanna henne när hon återvänder till familjen dagen därpå. Och det är bara början på den katastrof som snart hotar att krossa hela hennes tillvaro. Plötsligt befinner sig Marja i en mardröm där livet hos de hon älskar mest står på spel.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det största sveket. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 9 november 2019

    Jag har läst en bok tidigare av Karin Aspenström. Det var boken To my Love, som kom 2015, och den fick 4,5 i betyg från mig.

    Nu har jag läst en kortroman av författaren, som jag också tyckte var bra. Det största sveket heter boken, och den var välskriven, lättläst, och spännande.

    Rekommenderas.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Karin Aspenström