Släpp retoriken ? fokusera på publiken (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (116.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Bellman
Utgivningsdatum
2020-06-11
Förlag
Kadabra
ISBN
9789188841285
Släpp retoriken ? fokusera på publiken (ljudbok)

Släpp retoriken ? fokusera på publiken Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-06-11

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Som helhet är detta en av de bästa böcker jag läst inom området. Den kan peppa och hjälpa dig till att bli en bättre presentatör. Jag rekommenderar den mycket varmt till såväl oerfarna som erfarna presentatörer." Bengt Klefsjö, Professor, Luleå Tekniska Universitet.

Nå fram med ditt budskap och din presentation.

Väldigt många känner sig orimligt nervösa och har till och med stark oro och ångest inför offentliga framträdanden, stora som små. Vi har fått lära oss att lösningen är mer retorik. En sanning som väldigt få ifrågasätter. Att om man bara tränar sig till rätt kroppsspråk, en logisk presentation och att argumenten kommer i rätt ordning så löser vi problemet.

Släpp retoriken - fokusera på publiken uppmanar oss att sluta fokusera på retoriken eftersom den förlamar och hämmar oss med mallar och regler som nästan enbart fokuserar på dig som talare istället för på dem du vill nå. Men om du ska lyckas nå fram till din publik, måste du flytta fokus från dig själv. När du gör det minskar du också trycket på dina axlar och du kommer att känna mindre nervositet och oro.

Anna Bellman har modererat och talartränat vd:ar, försäljningschefer, kommunikationschefer och projektledare. Hon möter regelbundet många som är omotiverat rädda och ibland vittnar om nära döden-upplevelser när de ska hålla en presentation. Med den här boken vill hon utmana och ge dig hjälp så att du kan förbereda dig på ett nytt sätt, ett sätt som kommer att hjälpa dig briljera när du ska presentera. Och att njuta av det!

Släpp retoriken - fokusera på publiken. Det kommer hjälpa dig att nå fram.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Bellman