Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2019-07-24
Upplaga
1
Förlag
Mima Förlag
Översättare
Manne Svensson
Originaltitel
Calm: Working Through Life's Daily Stresses to Find a Peacef
Medarbetare
Pettersson, Rasmus (form)
Illustratör/Fotograf
Fearne Cotton, Jessica May Underwood
Dimensioner
240 x 172 x 18 mm
Vikt
621 g
SAB
Dokb
ISBN
9789188845474

Lugn : klara vardagsstressen och finn din inre balans

(4 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-07-24
147
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Förändra det stressiga livspusslet till en mer harmonisk vardag med Fearne Cottons nya inspirerande guide!

I dagens uppkopplade samhälle är det svårt att hitta tid till avslappning och återhämtning bland alla måsten. Den brittiska författaren och tv-stjärnan Fearne Cotton kommer nu ut med ännu en inspirerande handbok för dig som vill minska stressen i vardagen och hitta ett mer rofyllt och harmoniskt liv.

Fearne Cotton ger dig redskapen i form av praktiska lösningar, handfasta tips och idéer om hur du förvandlar ett hektiskt livspussel till en välbalanserad vardag.

FEARNE COTTON [f. 1981] är en brittisk författare och en av landets största tv-profiler, som medverkat i såväl Disneyklubben som på Top of the Pops, Oscarsgalan och BBC Music Awards. Hon är rankad som en av världens 250 mest inflytelserika twittrare och har sammanlagt över 11 miljoner (!) följare på sociala medier. Lugn är uppföljaren till Glad, som har sålt i över en kvarts miljon exemplar. Fearne Cotton bor i London med sin familj.

»En enkel handbok i livskunskap i Cottons familjära ton.« BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lugn : klara vardagsstressen och finn din inre balans
 2. +
 3. Tyst : lär dig att stilla bruset och stärk tron på dig själv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tyst : lär dig att stilla bruset och stärk tron... av Fearne Cotton (häftad).

Köp båda 2 för 171 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Lugn : klara vardagsstressen och finn din inre balans. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tips och idéer på ett enkelt sätt
  @bettan_bokprataren (Örebro), 23 juli 2020

  En superbra och enkel bok som ger massor med smarta och lätta tips att ta till i vår allt för stressade vardag. I blir fler och fler sjuka i vårt samhälle av stress och av att det ställs större och större krav såväl från arbete som i de sociala medierna. Det behövs hittas ett lugn i kroppen och det får du hjälp här i den här boken. Du får tips, övningar och massor med idéer till självhjälp. Men inte minst hur du skapar ett inre lugn.
  Den beskriver hur du kan hitta lugnet för just dig. Läs hela recensionen

 2. En bok många borde läsa!
  Lollos bokhörna, 29 september 2019

  Det här är en bok fler borde läsa. I vårt stressade samhälle där fler och fler blir sjuka av stress och alla krav/måsten behövs mer lugn! Den här boken ger dig praktiska tips och lösningar hur du ska förvandla en hektisk vardag till en lugnare. Du måste hitta vad lugn är för dig.

  Boken är uppbyggd i olika kapitel som alla avslutas med en sammanfattning i tre punkter. Boken får mig att tänka efter och reflektera över vad jag kan göra mer för mig och min familj. Det här är en bok som j... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Fearne Cotton