Falskt namn (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Helsingborg Noir (del 3)
Antal sidor
340
Utgivningsdatum
2019-08-07
Förlag
MiMa Förlag
ISBN
9789188845641
Falskt namn (e-bok)

Falskt namn E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-08-07

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vem litar du på?

I Helsingborg har de första vårtecknen blygt börjat visa sig när Jesper Balderius knivhuggs till döds i bostaden. Polisinspektör Linn Wide och hennes kollegor utreder mordet och inser att Jesper inte är den han utgivit sig för att vara. Desto mer Linn gräver i Jespers förflutna, desto fler fiender får han. Men vem är den värsta, och vem är beredd att mörda?

Hanna Holm är nyinflyttad i Helsingborg och hennes och Linns vägar korsas genom barnen på förskolan. De blir snabbt nära vänner och sanningen kring varför Hanna flyttade till Helsingborg uppdagas. Men är Linn verkligen rätt person att hjälpa henne?

Damir Skatzlic kämpar med tillvaron och vill att allt ska vara som vanligt. Samvetet tyngs av vad han gjort mot Linn och han försöker ta sina första steg till ett ordnat liv men blir hela tiden påmind om det som varit.

Falskt namn är den tredje fristående boken i Helsingborg Noir-serien om kriminalinspektör Linn Wide.

IDA AXELSSON är född och uppvuxen i Helsingborg men är sedan flera år bosatt i Stockholm. Hon kombinerar skrivandet med sin anställning som utredare vid polismyndigheten i Stockholm.

»Ida Axelsson är både en bra polisromanförfattare och en skicklig personskildrare« Bengt Eriksson, Kvällsposten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Falskt namn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bok nr 3 i en serie
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 4 oktober 2022

    Har läst dom två tidigare böckerna som jag gillade. Boken var trovärdig och det var bra karaktärer. Efter att ha läst sista sidan så ville jag bara ha en fortsättning.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ida Axelsson