Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2019-04-08
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Barrett, Johan (form) / Kylberg, Anders (foto)
Dimensioner
245 x 175 x 20 mm
Vikt
720 g
SAB
Qcd
ISBN
9789188859044
Hudbibeln : förstå din hud - myter, vetenskap och goda råd (inbunden)

Hudbibeln : förstå din hud - myter, vetenskap och goda råd

(36 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-04-08
109
 • Bokreatitel 2023! Boken levereras tidigast den 21/2.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vi vet förvånansvärt lite om kroppens allra största organ, huden. Kanske är det därför vi fortsätter smörja in den med krämer som innehåller bakteriedödande ämnen och lägger stora pengar på ett hav av olika produkter. Hade vi vetat mer om vår hud hade vi varit mer restriktiva med antalet produkter och noggrannare med vilka ingredienser produkterna innehåller. Vi hade också ätit betydligt fler morötter och sett till att sova riktigt gott om natten.

I Hudbibeln hjälper Johanna Gillbro oss att förstå huden ur ett helhetsperspektiv. Vi får lära oss grunderna inom hudlära och hudvård och vilka ingredienser som bevisligen fungerar. Hon slår hål på flera myter och ger oss en första inblick i det som just nu revolutionerar hudforskningen och hudvårdsindustrin; hudens mikrobiom, det vill säga bakteriefloran och läran om dess oväntade påverkan på vår hud.

Johanna Gillbro har doktorerat vid University of Bradford i Storbritannien inom dermatolgi. Hon har tagit flera patent för innovativa aktiva ingredienser för hudvård och har vunnit pris för bästa vetenskapliga artikel inom cosmetic science . Nu vill hon att hennes kunskaper ska nå ut till vanliga konsumenter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hudbibeln : förstå din hud - myter, vetenskap och goda råd
 2. +
 3. Destination Beautyfood : världens bästa skönhetsrecept och rutiner för glow

De som köpt den här boken har ofta också köpt Destination Beautyfood : världens bästa skönhet... av Maria Ahlgren (inbunden).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hudbibeln : förstå din hud - myter, vetenskap och goda råd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tydlig och lättläst
  Monica, 22 mars 2021

  Boken är bra uppbyggd. Kan läsas både från pärm till pärm eller användas som uppslagsbok. Sammanfattningsvis dock en mycket bra bok

 2. intressant och lärorikt.

  Mycket intressant information om alla ämnen i hudvårdsprodukter. Kommer att läsa om de produkter jag handlar i framtiden. Rekommenderar att läsa.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Johanna Gillbro