Floden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Inläsare
Markus Lutteman
Utgivningsdatum
2019-01-15
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789188859983
Floden (e-bok)

Floden E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-01-15

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Fyra personer färdas tillsammans längs en mörk flod. De känner inte varandra, vet inte var de befinner sig eller vart de är på väg.

När hemligheterna börjar röjas och de äntligen förstår var de hamnat inser de att det kan vara för sent att ta sig därifrån.

Floden är en skrämmande och suggestiv berättelse om rädslan att inte kunna undgå sitt öde. Det är en roman om oläkta sår och sökandet efter svar - både i och utanför oss själva.

Markus Lutteman är journalisten som år 2007 gjorde succé med El Choco. Sedan debuten har han hyllats för sina biografier om Patrik Sjöberg och Per Holknekt samt för thrillern Blodmåne. Tillsammans med Mons Kallentoft står han även bakom populära Herkulesserien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Floden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 16 januari 2019

  Boken Floden är en väldigt speciell bok. Svårt att beskriva vad den handlar om, och svår att recensera. Men den var inte svår att tycka om. Jag tyckte att boken var väldigt bra. Den var välskriven, lättläst, spännande, mystisk, gripande, och har ett djup och en mening.

  Jag tycker att bokförlagets beskrivning är bra: "Floden är en skrämmande och suggestiv berättelse om rädslan att inte kunna undgå sitt öde. Det är en roman om oläkta sår och om sökandet efter svar både i och utanför os... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Markus Lutteman

 • Bambi

  Mons Kallentoft, Markus Lutteman

 • Leon

  Mons Kallentoft, Markus Lutteman

 • Blodmåne

  Markus Lutteman

 • Heroine

  Mons Kallentoft, Markus Lutteman