Flygfärdig : sorgen när barnen lämnar boet (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2019-04-26
Upplaga
1
Förlag
Volante
Medarbetare
Wilsson, Eva (form)
Dimensioner
178 x 110 x 8 mm
Vikt
89 g
SAB
Doff,Gcz Skugge, Linda
ISBN
9789188869630
Flygfärdig : sorgen när barnen lämnar boet (pocket)

Flygfärdig : sorgen när barnen lämnar boet

(3 röster)
Pocket,  Svenska, 2019-04-26
79
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vad händer med ens liv när barnen flyttar hemifrån?

Vad återstår?

Och vad är det man ångrar?

I Flygfärdig har Linda Skugge lyckats fånga det breda spektrum av känslor som uppstår när barnen blivit så gamla att de är på väg ut i livet. Hon redogör om allt från önskan om att de ska få ett liv där de kan skriva härligt obekymrade instagraminlägg till den egna stora sorgen över den kommande ensamheten, liksom synnerligen enkla recept som lämpar sig för studentekonomin. Här finns även tankar kring det egna livet, förhållandet till de egna föräldrarna och den djupa orättvisan att föräldrar är som tröttast när barnen vill umgås med dem, men att föräldrarna senare får sitta ensamma och måla stenar vid köksbordet för att de inte längre är särskilt intressanta för barnen. Ett nytt liv kallar på dem.

Flygfärdig är en djupt vemodig och rolig tankebok om detta med att snart ha vuxna barn. Om när den riktiga "århundradets kärlekshistorian" tar slut. På riktigt. För när man har stora barn, vad är man då?

Det är bok som riktar sig till alla som vill ha barn, som har barn och även de snart flygfärdiga barnen. Med Flygfärdig har Linda Skugge skrivit något som varje förälder verkligen behöver läsa; en berättelse som är på samma gång personlig som allmängiltig. Hon lyckas dessutom på ett övertygande sätt få läsaren att förstå den stora glädjen i att skura ett handfat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Flygfärdig : sorgen när barnen lämnar boet
  2. +
  3. Ordentliga människor : hur du styr upp ditt liv så att du slutar tappa bort grejer och börjar komma i tid så att du kan använda tiden du brukar lägga på att leta efter dina prylar på det du verkligen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ordentliga människor : hur du styr upp ditt liv... av Linda Skugge (pocket).

Köp båda 2 för 168 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »