Mannen som sprängde bort ansiktet del 2 - Kidnappningen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-12-10
Förlag
Vulkan Bokförlag
ISBN
9789188883643

Mannen som sprängde bort ansiktet del 2 - Kidnappningen E-bok

E-bok,  Svenska, 2018-12-10

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Per Lunds behagliga ungkarlsliv är ett minne blott och efter en trevlig nattklubbskväll i Köpenhamn vaknar Per upp på Rigs-hospitalet. Återigen har Per råkat ut för dramatiska händelser, denna gång dock utan att själv ha bidragit. Numera är han starkt engagerad i sin ärvda affärsverksamhet i Sverige och sitt älskade PLF i Köpenhamn. Båda verksamheterna utvecklas positivt och framtiden ser ljus ut.
Per trivs med att arbeta hårt och leva upp till alla de krav som ställs på honom i hans olika roller som företagsledare, vän, för-handlare, son och älskare. Han reser ofta på nya uppdrag runt om i världen, men han njuter också av livet så ofta han kan och äter gärna god mat tillsammans med vänner, arbetskamrater och släkt.
Det händer mycket i Pers närhet och allt tycks gå hans väg. Allt är ljust tills det plötsligt blir totalt svart för honom på Royal Bank Plaza i Toronto.

Mannen som sprängde bort ansiktet del 2 - Kidnappningen är andra bok-en om Per Lunds öden och äventyr. Hans internationella verksamhet har gjort honom till världsresenär. De halsbrytande incidenter han råkar ut för kan ske såväl i stökiga New Delhi som i vackra och välordnade Toronto. Sommaren 2019 kommer bok nummer 3 i serien om Per Lund. Arbetsnamnet på boken är Mannen som sprängde bort ansiktet del 3 - Uppbrott.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lisa Och Sven G Sverne

  • Mannen som sprängde bort ansiktet - Uppbrott

    Lisa Och Sven G Sverne

    Per Lund söker lugn och harmoni i sitt liv efter kidnappningen i Kanada. Hans nära relation med familj, vänner och arbetskamrater stärker honom. När han maskerar sig som Svarte John undviker han till sin lättnad att figurera i tidningar och på TV....