Sverigebilden (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2018-10-31
Förlag
Vulkan
Dimensioner
225 x 225 x 225 mm
Vikt
350 g
ISBN
9789188883797
Sverigebilden (häftad)

Sverigebilden

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2018-10-31
219
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
DET HANDLAR OM BARN Nej, inte såna - nu vet vi vad ni tänkte. Fy skäms. Nej, VUXNA barn. Svenska barn. Sprunga ur den välbeställda övre medelklassen. De gillar såna här böcker nämligen. Färgläggningsböcker. Det är det nya meditativa. Man kopplar bort de tankar man ändå aldrig hade och fokuserar på de glada färgerna. Världen därutanför har ändå blivit så ond och komplicerad. Därför: fram med kritorna. Därför: bort med cynismen. Vissa av de samhällsfenomen som skildras i denna bok kanske FRAMSTÅR som cyniska, men det är för att de är tecknade i svartvitt. Så fort du, käre läsare, färglagt dem i rött, lila, cerise och rosa så kommer de att framträda de i en ny och betydligt harmlösare dager. Korka upp BIB:en och på med Bo Kaspers på stereon! Här ska målas! Jens Ganman, född 1971. En av Morgans Johanssons favoritförfattare. Även väldigt omtyckt av Ulf Kristersson, Mattias Karlsson, Annie Lööf, Henrik Arnstad, Jan Helin, Henrik Schyffert och Alex Schulman. Martin Jacobsson tecknar politisk satir och illustrerar böcker under pseudonymen "I fablernas land", som ses på sociala medier och Svenska Dagbladets Ledarsida.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sverigebilden
  2. +
  3. Virka med struktur : maskor, tekniker och mönster

De som köpt den här boken har ofta också köpt Virka med struktur : maskor, tekniker och mönster av Lee Sartori (inbunden).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sverigebilden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Svart och mörk

    Som att vandra genom en svart skog. Med solglasögonen på.
    Man trodde det skulle komma ljus. Men det erbjöds endast mörker.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna