Skadad (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (251.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2019-09-09
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Katarina Falk
ISBN
9789188901491
Skadad (ljudbok)

Skadad Ljudbok

(17 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-09-09

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Åttaåriga Jodie är ett problembarn i ordets rätta bemärkelse. Cathy Glass, som har skrivit boken och varit fosterförälder i mer än tjugo år, har aldrig varit med om ett så besvärligt barn. Men Jodie har upplevt saker som inget barn ska behöva uppleva. Skadad är en gripande och fruktansvärd sann berättelse om ett utsatt barns mörkaste hemligheter. Jodies barndom hade varit en avskyvärd följd av vanvård och försummelse, vilket borde ha uppmärksammats av det flertalet socialarbetare som inblandats i hennes fall. Men det gjorde det inte och därför kunde Jodie inte räddas från sin misär. Slutligen hittar hon i Cathy en vuxen människa värdig att lita på, en som visade sig kunna hjälpa henne att återhämta sig från det fruktansvärda hon upplevt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skadad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Wow
    -, 14 mars 2020

    Jag älskar verkligen Cathy Glass böcker. Denna som alla andra är så beskrivande. Det är hemsk men samtidigt fick den mig att le o skratta rakt ut emellanåt..

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cathy Glass