Tre små lögner (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (296.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Philomène Grandin
Utgivningsdatum
2020-01-20
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Ylva Mörk
ISBN
9789188901675

Tre små lögner Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-01-20

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När Sascha försvinner, befarar Ellen det värsta. När sedan djupt begravda hemligheter stiger upp till ytan, inser Ellen att hon nog faktiskt inte känner Sascha eller har någon aning om vad hon är kapabel till alls

2005: 17-åriga Ellen blir betagen av Saschas glamorösa utstrålning. De blir vänner och Ellen välkomnas in i Saschas bohemiska och musikaliska familj. Hon anar inte mörkret som döljer sig bakom den konstnärliga livsstilen. Under en nyårsfest tar allt en dramatisk vändning. Det slutar med en rättegång där Ellen blir nyckelvittne. Livet hemma hos Sascha blir aldrig mer detsamma.

2018: Ellen är 30 år och hennes liv är fortfarande nära sammanflätat med Saschas. De två bor tillsammans i London. Men så försvinner Sascha. Polisen tar det inte på allvar eftersom det inte är första gången det händer. Men Ellen befarar det värsta händelser i det förflutna ger henne all anledning att vara orolig. Både för Sascha och sig själv. Att upptäcka sanningen om vad som verkligen hände den där nyårsaftonen för 12 år sedan innebär livsfara och Ellen måste konfrontera både det förflutna och samtidigt ifrågasätta hur väl hon egentligen känner sin bästa vän.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tre små lögner. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Långtråkig

    Kanske hade berättelsen om de 3 väninnorna varit bättre om jag läst istället för lyssnat. Långtråkig och med ett fullspäckat slut...

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Laura Marshall