Onaturlig död (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (388.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mathias Holm
Utgivningsdatum
2019-11-14
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Svante Skoglund
ISBN
9789188901781
Onaturlig död (ljudbok)

Onaturlig död Ljudbok

(16 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-11-14

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Richard Shepherd är en internationell berömdhet inom rättspatologin. Han har utfört över 26 000 obduktioner och utrett flera kända fall - från prinsessan Diana till 9/11, men ofta är det fallen som aldrig blir tidningsrubriker som är de mest komplicerade.

För Richard Shepherd börjar varje jobb som ett mysterium han måste lösa. Hans uppdrag är att utreda plötsliga eller oförklarliga dödsfall för att fastställa om dödsorsaken varit onaturlig. Hans arbete har skickat mördare i fängelse, frikänt oskyldigt anklagade och helt vänt upp och ner på tillsynes solklara fall.

I Onaturlig död tar Richard Shepherd läsaren med i sitt arbete - från mordplatser till rättegångssalar - och förklarar inte bara arbetet utan även den påverkan det haft på honom. Han berättar bland annat om hur han plötsligt drabbades av post-traumatisk stressyndrom när han flög över en amerikansk småstad där han många år tidigare utredde en massaker.

Onaturlig död ger en avslöjande och känslosam inblick i rättsmedicinens värld och Richard Shepherd visar att han behärskar pennan med samma skicklighet som skalpellen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Onaturlig död. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant
  -, 25 september 2021

  Så intressant att höra om en rättsläkares vardag, tankar, känslor mm. Boken beskriver verkligen i detalj - en rättsläkares arbete med alla delar. Jag slås av hans varma sätt och enorma respekt han visar alla sina "patienter".

 2. Ytterst intresant.
  -, 27 augusti 2020

  Fantastisk inblick i ett yreksområde vi bara hör om, oftast i olika deckarserier. Det är många saker att fundera över.

 3. Kanon.
  -, 21 april 2020

  En bok helt i mitt intresse då jag är väldigt intresserad av rättsmedicin o annan sjukvård.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Richard Shepherd