Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
383
Utgivningsdatum
2021-12-14
Förlag
Bladh by Bladh
Dimensioner
232 x 160 x 30 mm
Vikt
734 g
SAB
Vnaa,Vml
ISBN
9789188917836

Nya självläkande människan

(12 röster)  |  Läs 7 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-12-14
168
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hälsoklassiker i nytt utförande!

Forskaren och författaren Sanna Ehdin var först med att sätta fokus på vår naturliga självläkning 1999 med den banbrytandeboken Den självläkande människan. Den blev en oväntad internationell succé med 400 000 sålda exemplar i tio länder. Sanna har föreläst för över 100 000 personer och inspirerat människor över hela världen till positiva livsförändringar.

Hälsoklassikern gavs ut i en ny, uppskattad utgåva omarbetad och uppdaterad med det allra senaste år 2014. Här sammanfattar Sanna sin hälsa- och livsfilosofi från hennes över 35 års studier, forskning och personliga erfarenhet. För det är vår självläkande kraft som gör att vi läker det finns inget annat och du har själv störst inverkan! Här får du livsstilen som stärker hälsan, stimulerar kropp och sinne och föryngrar! Både forskningsrön och konkreta, praktiska råd om bland annat powermaten, naturliga fetter, detox, hormoner och andning som hjälper dig att bli en självläkande människa. Sanna presenterar Blissful Mind-metoden ett helt nytt sätt att läkas inifrån och ut och lämna smärtan bakom sig. Hon ger nycklar och råd för att skapa livet utifrån den som du är. Läs och låt dig inspireras!

OM FÖRFATTAREN

Sanna Ehdin, författare, föreläsare och entreprenör är en av Sveriges främsta hälsopersonligheter vars 15 hälsoböcker sålt i över en miljon exemplar i tio länder. Sanna Ehdin, PhD i immunologi, har samlat erfarenhet från 12 års biomedicinsk forskning och 30 års studier i självläkning, personlig utveckling och helhetshälsa till sin unika hälsosyn. Hon har föreläst för över 100 000 personer och når hundratusentals varje vecka via sin blogg och sociala media. Sanna blivit utsedd till Sverige bästa talare, nominerad till Who's who in Green Beauty Scandinavia 2019 och röstades fram som Sveriges bästa hälsoblogg år 2011 och 2012. Mer info: www.ehdin.com och bloggar på https://ekoappen.se

Röster om Nya Självläkande människan:

"Sanna skriver om hälsa ur ett helhetsperspektiv som känns så rätt."

"Dr Sanna Ehdin är pionjären som tar hälsotänkandet framåt med stormsteg mot paradigmskiftet."

"En fantastisk bok, den kan förändra ditt liv!"

"Sanna Ehdin har ett holistiskt synsätt som ligger helt rätt i tiden."

"Underbar o informativ bok." Nina S

"Boken är ett mästerverk!!! Allt jag velat veta hur länge som helst, finns däri." Ywonne Kuzmanowsky

"Den är underbar! Man fastnar i den. Jag älskar dina listor! Har bara skummat igenom halva ännu och tycker att den är ännu bättre än den förra." Sophie Olsson

"Vilken underbar bok! Den har en själ... jag blir lugn när jag läser den. Tack"! Marie Hansson

"Öppnade boken idag och läste kapitlet om detox. Väldigt, väldigt givande. Lärde mig massor (även om jag var hyfsat insatt redan innan) och vill komma igång och pröva såpa-bad och mycket annat. Kommer nog att bli min nya 'bibel', precis som den första boken också varit för mig under lång tid!" Maj Rayasa Törnlind

"Det kommer ta sin tid eftersom jag använder den som en julkalender en lucka om dan (stycke om dan ) så bibehålls nyfikenheten o spänningen över nya insikter." Torbjörn Frisk

"Fick boken med posten i måndags. Sträckläste hela natten. ( är passionär) Sååå intressant. Har den "Gamla " förstås , men här är massor av nyheter." Inger Nilsson
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Nya självläkande människan
 2. +
 3. Sannas fastebok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sannas fastebok av Sanna Ehdin (inbunden).

Köp båda 2 för 375 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Nya självläkande människan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Egenvård
  Lollo Wernäng , 22 januari 2022

  Fantastisk bok som belyser att människan kan starta självläkande processer själv. En bra och lättläst bok för egenvård, eget ansvar. Tack Lollo Wernäng.

 2. Hjälp till självhjälp!
  Marie Jalkanen , 22 januari 2022

  I dessa tider är denna boken ännu mer aktuell. Helhetsomfattande och hjälper dig mot ett bättre välmående. Vi själva är ansvariga och får här massor av tips.

 3. En av nutidens viktigaste böcker
  Leena (Furuvik), 21 januari 2022

  Mycket bra beskrivet på hur du kan förändra och förbättra ditt liv. En bok som verkligen behövs idag. Bästa boken.

 4. Fantastiskt!
  Annika Maria, 21 januari 2022

  Denna bok ska varje man och kvinna ha i sin ägo!! Den kunskap och erfarenhet som innehållet är byggd på, samt gedigen forskning, gör den till en hälsobibel som guidar oss till hälsans absoluta topp!
  Denna bok kommer jag använda i första hand för all framtid när det kommer till min hälsa!

 5. Livsförändrande bok
  Lisa, 21 januari 2022

  Livsförändrande bok, kroppens förmåga till självläkning är enorm när vi ger den de rätta förutsättningarna. Tack Sanna Ehdin för en mycket viktig bok.

 6. Hälsoklassikern
  Anna Lumen (Stockholm), 21 januari 2022

  Grymt bra bok, så mycket insikter och klokskap. Helt otroligt inspirerende, jag kommer och bli kärnfrisk på kuppen också. Boken är ett mästerverk som alla borde ta del av!

 7. Välskriven bok
  Mia, 21 januari 2022

  En välskriven och intressant bok som har ändrat mitt liv. Boken har många enkla tips som är lätta att ta till sig. Rekommenderas starkt!

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Sanna Ehdin