Kedjan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (315.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Lo Kauppi
Utgivningsdatum
2019-09-04
Förlag
Mondial
ISBN
9789188919809

Kedjan Ljudbok

(20 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-09-04

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
»Herregud, vilket drag. Kedjan är en makalöst bra thriller. Helt tagen.« -- DAVID LAGERCRANTZ

»Denna enastående mardömsberättelse har ett sanslöst driv. En historia du inte kommer skaka av dig i första taget.« -- STEPHEN KING

Det är en morgon som vilken som helst. Rachel Klein har just lämnat sin dotter Kylie vid busshållplatsen när ett samtal från dolt nummer förändrar allt. En kvinnoröst meddelar att Kylie är kidnappad och om Rachel någonsin vill återse dottern måste hon betala en lösensumma -- och hon måste kidnappa ett annat barn.

Den som ringer är själv en mamma vars son blivit bortförd, och gör Rachel inte exakt som hon säger kommer både pojken och Kylie att dö. Rachel är nu en del av KEDJAN, en skoningslös turordning där någon tjänar pengar på att göra föräldrar till förövare. Reglerna är enkla: hitta pengarna, hitta ditt offer och begå sedan en handling du aldrig trodde dig kapabel till för bara 24 timmar sedan.

Hjärnorna bakom KEDJAN vet om att föräldrar är beredda att göra vad som helst för sina barn. De vet däremot inte att de snart kommer stå öga mot öga med Rachel. Ska det bli hon som lyckas bryta KEDJAN?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kedjan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Helt sanslöst spännande!
    -, 4 september 2023

    Från första till sista meningen är det andlöst spännande. Drivet framåt går inte att värja sig från. Jag kan verkligen rekommendera den här boken, den är tät, välskriven och smart!

  2. Långtråkig
    -, 5 januari 2021

    Omständigheter, rörig handling och en massa olika tidsangivelser som gör att man tappar tråden. Orkade inte ens lyssna på hälften.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Adrian McKinty