Utan återvändo (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Nådens döttrar (del 4)
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2021-05-25
Upplaga
1
Förlag
Sjöbergs Förlag
Översättare
Eva Hallin
Originaltitel
Unspoken: Batseba
Dimensioner
210 x 135 x 12 mm
Vikt
250 g
SAB
Hce
ISBN
9789188927767
Utan återvändo (häftad)

Utan återvändo

Häftad,  Svenska, 2021-05-25
229
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det här är fjärde delen av den populära serien Nådens döttrar av bästsäljande romanförfattaren Francine Rivers, och den handlar om Batseba.

I den fjärde delen av Francine Rivers serie Nådens Döttrar träffar vi Batseba, en av fem kvinnor i Jesus Kristus släkttavla. Batseba - kvinnan som mottog gränslös nåd.

"Badet är redo, min fru." Batseba tog av sig klänningen och klev i tunnan som gjorts redo för henne på en avskild plats av takterrassen. Under baldakinens tunna tyg hällde tjänsteflickan långsamt vatten över hennes kropp medan Batseba tvättade sig. Hon klev ur tunnan och stod och väntade medan tjänstekvinnan tömde den. Batseba njöt av svalkan från dropparna som dunstade på hennes kropp, och hon lyfte sitt tjocka lockiga hårsvall från ryggen och axlarna. Plötsligt knottrade sig hennes skinn. Hon kände att någon iakttog henne. Oroligt tittade hon upp och såg en man stå uppe på muren. Hon flämtade till, skylde sig med händerna och duckade under tygbaldakinen. Vad gjorde mannen uppe på palatsets tak?

I den fjärde boken om Nådens döttrar, av den prisbelönta författaren Francine Rivers, får vi följa den välbekanta bibliska berättelsen i ett helt nytt ljus genom Batsebas ögon. En berättelse som har lika mycket relevans i dagens samhälle som för 3 000 år sedan. Trots att Batsebas namn ofta är förknippat med förförelse och synd så kallade Gud henne att vara en del av sin Sons släkttavla. Läs om hur Gud är villig att återupprätta alla som i djup desperation ropar på honom.

Utan återvändo innehåller en bibelstudieguide med frågor som lämpar sig för egna studier eller för en grupp.

Sagt om Utan återvändo
"Mästerligt skriven."
- Romantic Times

Berättelsens bakgrund
Kung Sauls tilltagande svartsjuka mot sin inbillade fiende ledde till strider som splittrade landet i olika fraktioner. Men David fortsatte att underordna sig kungens auktoritet. Han vägrade att gripa Sauls krona med våld och vilade i att Gud skulle handla för hans räkning. Under tiden växte skaran som anslutit sig till David - från tvåhundra till fyrahundra till sexhundra. Bland dem fanns trettio tappra hjältar, en elitstyrka av krigare som bevisat sin tapperhet och lojalitet. Bland den växande skaran av dem som följde med David fanns en liten flicka vid namn Batseba...

Om författaren
Francine Rivers har skrivit storsäljande böcker i över 30 år. Efter att ha blivit frälst 1986 skrev hon Kärlek som befriar som sin trosbekännelse. Sedan dess har Rivers skrivit många kristna böcker, varav flera är översätta till svenska. Francine Rivers säger själv att hon skriver för att komma närmare Herren och att hon med sitt arbete hoppas kunna prisa och upphöja Jesus för allt han har gjort och fortfarande gör i hennes liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Utan återvändo
  2. +
  3. Utan skam

De som köpt den här boken har ofta också köpt Utan skam av Francine Rivers (häftad).

Köp båda 2 för 456 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Francine Rivers