I hjärtat av Avalon : Sensuellt äventyr och kärlek bortom tid och rum (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (328.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Teresia Stråberg
Utgivningsdatum
2021-01-21
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar
ISBN
9789188939333

I hjärtat av Avalon : Sensuellt äventyr och kärlek bortom tid och rum Ljudbok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-01-21

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Under en hypnossession kastas Lilian tillbaka till 500-talets Avalon. Här är hon inte Lilian längre, utan Idelle. Hon landar rakt in i en profetia som utmanar alla hennes värderingar och trosföreställningar om hur världen fungerar. Mitt uppe i sitt livs äventyr, ställs Idelle inför ett val som vänder upp och ner på hela hennes tillvaro. Men vem kan hon lita på? Fångad i den ofta skoningslösa medeltiden möter hon bland andra sin romantiska själsfrände och flera mytomspunna legendarer. I samtalen med dem finner Idelle sin inre styrka att möta utmaningarna hon står inför. Men oavsett hur mycket vägledning och insikter hon får, är hotet mot det engelska riket och människorna som Idelle älskar aldrig långt borta, och det finns ingen annan än hon som kan rädda dem.

I hjärtat av Avalon är en spännande berättelse om äventyr och kärlek bortom tid och rum, inbäddad i sensuella möten mellan kvinna och man, där kvinnan tar sin plats i historien med både kropp och själ. Boken är för dig som likt Idelle vill öka din inre kraft och finna din sanna livsväg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I hjärtat av Avalon : Sensuellt äventyr och kärlek bortom tid och rum. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. I hjärtat av Avalon
    ingeriettan, 22 mars 2024

    En romantisk saga som är alldeles underbar att lyssna på

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Teresia Stråberg

  • I hjärtat av Avalon

    Teresia Stråberg

    Under en hypnossession kastas Lilian tillbaka till 500-talets Avalon. Här är hon inte Lilian längre, utan Idelle. Hon landar rakt in i en profetia som utmanar alla hennes värderingar och trosföreställningar om hur världen fungerar. Mitt uppe i sit...