Maia Aela : Flickan från planeten Akleja (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (245.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jennyli Gustafsson
Utgivningsdatum
2020-07-02
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar
ISBN
9789188939456
Maia Aela : Flickan från planeten Akleja (ljudbok)

Maia Aela : Flickan från planeten Akleja Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2020-07-02

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Tillsammans med Maia Aela får du följa med på en inre och yttre resa, där äventyret går ut på att avtäcka de eviga nycklarna till skapandet av den femte dimensionens paradisvärld. Vi är nu mogna att lyssna på våra kära bundsförvanter från Plejaderna, som är här för att upplysa oss om vår inre gudomliga essens, för att vi äntligen ska få tillgång till vår hela gudomliga potential. Tiden vi lever i nu talade inkafolket om i sina profetior. De såg hur vi i västvärlden skulle börja vårda vårt inre gudomliga frö, och likt nya inkamästare vandra ut i världen och göra den fri och hel igen. Det börjar med att vi själva blir fria och hela.

Maia möter en man ifrån Peru som härstammar ifrån inkafolket. Han bär med sig en stor hemlighet, som han avslöjar för Maia när han är helt säker på att hon är den kvinna, han enligt profetiorna har väntat på i hela sitt liv. Deras resa till Paris blir början på ett magiskt äventyr som skapar eviga konstanter inom Maia, vilka aldrig går att bryta. Visionen hon låter avtäcka i den här boken, är inte bara för henne, utan även för dig. Mötet med förfäderna från Plejaderna ger många viktiga nycklar till din egen skapelseberättelse.

Följ Maia på sin resa och låt dig själv finna vägen till paradiset och den nya dimensionsöverskridande kommunikationen med ljusvarelser och bundsförvanter från andra galaxer. Det är när vi kommit upp ur vår dvala, och ser allt klart som kärlekens värme blir allenarådande i vår värld. Det uppdrag vi har kommit till Jorden för att göra, i just den här tiden, är ett mycket kärt och viktigt uppdrag. Låt dig hänföras och upplyftas. Världen väntar på dig! Den nya människan är Du!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jennyli Gustafsson

  • Evigheternas bok

    Jennyli Gustafsson

    Under handen på bröstet visar vi vägen till umgänget med Gud. Var och en av er som känner livserfarenheternas umbäranden, vet att lusten och glädjen över att leva är som störst när ni känner kärlekens låga brinna i ert bröst. Värmen som sprider si...