Undervattnet : En magisk livsresa (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (172.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Irene Weidegård
Utgivningsdatum
2020-12-10
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar
ISBN
9789188939562

Undervattnet : En magisk livsresa Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-12-10

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Magiskt seende som lyfter livet

Livet virvlar förbi i hög fart. Spänning och magi kryddar tillvarons vardagsslit. Oväntade händelser utspelas och överraskar, dramatiskt och ibland livshotande. Vart leds vi när synkroniciteten så finurligt visar vägen?

På något vis förs jag till ett av mina drömmars mål, Lappland. Jag är väntad redan vid milleniumskiftet får jag veta, och särskilt för det jag har i mina händer. Mina steg leder mig en dag år 2000, in till Norrtälje stadsbibliotek, där jag drar ut Västerbottens-Kuriren ur tidningshyllan. Ögonen fastnar vid en annons: "Timmerhus billigt i Västerbottens inland vid snabb affär".

Vad var det mediet hade sagt? "En släkting till dig från andevärlden, pekar norrut. Han säger att du måste flytta dit eftersom du behöver de energierna och där kommer du också att ta ett certifikat i Reiki-healing." Hon fortsatte: "Allt är så finurligt uträknat och din dröm kommer att gå i uppfyllelse".

Jag skrev upp telefonnumret till säljaren av huset och stoppade tillbaka tidningen.

Nu börjar det, tänkte jag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Irene Weidegård

  • Undervattnet

    Irene Weidegård

    UndervattnetIrene Weidegård Kartonnage m guldfolie och läsband, 276 sidor En magisk livsresa  Livet virvlar förbi i hög fart. Spänning och magi kryddar tillvarons vardagsslit. Oväntade händelser utspelas och överraskar, dramatiskt och ibland ...