Yosefa (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (348.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anette Kihlén-Antonsen
Utgivningsdatum
2022-10-26
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar
ISBN
9789188939807

Yosefa Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-10-26

Styckköp

89
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Det finns många områden i vår värld som polariserar människan. En av dem är religionen.

I den här boken får vi följa en grupp unga palestinier, som väljer att viga sina liv åt healandets konst. En konstart, enligt dem, som alla har naturligt inom sig. Allt handlar om att väcka upp den, att få kontakten återkopplad med Universum. Det är först då vi kan agera som våra egna mästare i våra då fria liv.

Handlingen utspelar sig för många hundratals år sedan. Yassir, som är lärare för gruppen, leder sina lärjungar på en resa genom landet Palestina. Vi får följa deras kamp mot maktens pålagor, illvilliga rykten, misstänksamhet, girighet, men även av människors tacksamhet och deras vilja att föra budskapet vidare.

För har man väl känt healandets gåva, känt kontakten med ljuset, omedelbart sett de märkbara resultaten, både fysiska och psykiska, då vet man att det är sant. Healandets gåva ger människan en fullständig frihet, över sin kropp, över sitt handlande både mot sig själv och mot andra.

Yassir var en ung och klok man som förstod riskerna med sitt val. Men valde trots dem att fortsätta sin livsväg.

Boken är berättad och nedtecknad genom Yosefas ögon, en av Yassirs lärjungar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anette Kihlén-Antonsen

  • Övertagandet

    Anette Kihlén-Antonsen

    Övertagandet av Anette Kihlén-Antonsen Övertagandet - en berättelse om kärlekens nödvändighet  En grupp forskare vill vända utvecklingen på den fiktiva planeten Utusil, vars befolkning plågas av ett alltmer ökande maktmissbruk från de styrand...

  • Övertagandet : En fantasy-berättelse om kärlekens nödvändighet

    Anette Kihlén-Antonsen

    En universell berättelse om kärlekens nödvändighet Vi befinner oss på Utusil, en av alla de planeter i Universum, som är befolkad av mänskligt liv. Men något är fel på Utusil och den känslan sprider sig snabbt över planeten. En grupp forskare best...