Framtidens företagsanda : i kontakt med energi, magi och intuition (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2022-08-01
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Medarbetare
Schwartz, Regina (förf.) / Frank Månsson, Yvonne (förf.)
Dimensioner
210 x 133 x 25 mm
Vikt
265 g
SAB
Dok
ISBN
9789188939814
Framtidens företagsanda : i kontakt med energi, magi och intuition (häftad)

Framtidens företagsanda : i kontakt med energi, magi och intuition

Häftad,  Svenska, 2022-08-01
206
  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Framtidens företagsanda handlar om att i arbetslivet vara i kontakt med själen, sin inre röst och intuitionen genom att lyssna på sin längtan och sina visioner. Boken bjuder in till att låta intuitionen och andligheten vara en naturlig del av affärs- och arbetslivet för att där generera mer livsglädje. Många framgångsrika människor och situationer bygger på denna kombination, men få vet vad det är som "är skillnaden som gör skillnaden". I denna bok beskriver vi och förklarar begrepp som alignment, balans, intuition som ger livsenergi - med magiska resultat.

Sju företagskvinnor berättar i boken om att leva i kontakt med själen, förverkliga visioner i balans mellan varande och görande och om maskulin och feminin energi för att hållbart bidra till en kärleksfull värld. Personliga och professionella berättelser kombineras med universell andlig visdom. Alla medförfattaren lever det som de skriver om, vilket betyder att de har förkroppsligat visdomen de delar med sig av. Det är därmed inte bara brainfood utan även soulfood för en hållbar värld, inifrån och ut, som visar att det aktuella ämnet i boken inte bara handlar om att det är möjligt utan fullt praktiskt, görbart och magiskt - på riktigt.

Kontakten med själen är grunden för att bjuda in universell visdom, vilken kan guida dig att förverkliga visioner, och tillsammans kan vi bygga en hållbar kärleksfull värld. Ditt bidrag, dina förmågor, intentioner och dina visioner är viktiga - sannolikt långt mer betydelsefulla än du anar - och möjliggör framtidens företagsanda bortom logikens begränsningar.

Medverkande författare: Lina Lanestrand, Carina Gunnarsdotter, Camilla Sporre, Frida Alsterlund, Marjo Särkimäki Saramaa, Regina Schwartz och Yvonne Frank Månsson
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Framtidens företagsanda : i kontakt med energi, magi och intuition
  2. +
  3. Fastighetsnomenklatur : fastighetsekonomi och fastighetsrätt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fastighetsnomenklatur : fastighetsekonomi och f... av Christina Gustafsson, Marc Landeman, Peter Palm, Anders Ahlberg, Jan Berghöök (häftad).

Köp båda 2 för 788 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna