Portalen (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
328
Utgivningsdatum
2022-06-16
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
190 x 133 x 25 mm
Vikt
450 g
SAB
Hc
ISBN
9789188939838

Portalen

(7 röster)  |   Läs 6 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-06-16
225
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Borde inte livet vara roligare, mer passionerat magiskt eller åtminstone något sånär meningsfullt? Inom mig gnagde känslan av att ha anpassat mig till andra i hela mitt liv och att jag på vägen tappat bort mig själv. Jag visste varken vem jag var eller vad jag ville, bara att det inte gick längre.

Mitt skrik ut i världen började på en bergstopp i Grekland. Aldrig har jag varit så rädd, fri och lycklig på en och samma gång. Det var där jag bestämde mig och gick igenom portalen till mitt framtida liv. Ett liv i nära systerskap, sinnlig kärlek och magi bortom denna världs begränsningar. Inte visste jag då att en försiktig grå mus som jag kunde bli en sensuellt livsbejakande andlig kvinna och påverka världen bara genom mitt varande.

Som författare skriver Annika Hjelmqvist Sjöholm om människor i gränslandet mellan den gamla och den nya världen. Om pionjärer med stora drömmar, som banar väg för oss andra. De gamla sanningarna om livet håller på att släppa sitt grepp, medan de nya ännu inte tagit form. I mellanrummet uppstår ofta förvirring, tomhet och uppgivenhet. Portalen är som energimedicin i romanform. Känslomässiga skiften får läsaren att känna in, komma till insikt och göra egna val.

"När man läser Portalen och känner dess kraft ökar "förståelsen" för vad himlen på jorden innebär för oss människor. Ett djupare förkroppsligande av ljuset sker. Det är så vackert, stort och fint att få leva nu och jag kan inte nog visa den tacksamhet jag känner över att du lät mig läsa din bok." Annika Döse, healer i andligt uppvaknande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Portalen
 2. +
 3. Du är inte längre min dotter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Du är inte längre min dotter av Frida Boisen (pocket).

Köp båda 2 för 304 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Portalen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Portalen
  Maria Askert, 27 juli 2022

  Spännande, tankeväckande, pirrig!
  Portalen är en väldigt genomtänkt bok, du har fått med allt. En hjälp i livets irrgångar.
  För mig var det lätt att känna igen sig; Att vara rädd och osäker - hitta nya vägar - passionerad kärlek och att lyssna in - släppa taget om det som inte är bra och sluta bry sig om andras tyckande.
  I boken finns en del verktyg för hur, inte bara att. Så genomtänkt och bra!
  Livet går vidare och blir bättre när man själv väljer.
  Du beskriver med din ... Läs hela recensionen

 2. Tack för fin läsning Annika
  Tove, 26 juli 2022

  Själslig feelgood som på ett finstämt men tydligt vis belyser hur man mjukt och organiskt alltid kan ta ett litet kliv i riktning mot dit som hjärtat längtar. Hur man sakta men säkert kan öppna för att vägledas av djupare kompass, den som visar vägen hem. Hur möjligheten att lyssna mer till det naturliga än det normala alltid finns inom räckhåll, även om det kan ta tid att känna igen det och lita till det.

  Trots att skildringen av Anemones själsliga resa är sagolik är den inte naiv,... Läs hela recensionen

 3. Ger livet en högre mening
  camilla Fogelqvist, 24 juli 2022

  Läs, begrunda och följ med på en fantastisk resa både inre och yttre. Portalen ger en ny dimension. Vi står alla inför olika vägval och boken tar oss till en annan dimension en högre nivå. Jag har diskuterat boken med vänninor. Rekommenderas varmt.

 4. Portalen
  Bitte, 23 juli 2022

  Boken är fylld av magi, energi och inspiration och landar på alla plan! Sträckläste den från första till sista sidan!

 5. Modet att våga säga ja
  Di, 15 juli 2022

  När jag började läsa boken kunde jag inte sluta förrän jag läst de sista raderna strax innan midnatt.
  Boken ger mig styrka likt bokens Anemone att sluta tvivla och istället säga ja till vad livet har att erbjuda.
  Men jag kommer aldrig att bli så modig som hon ...
  Glädjefylld och inspirerande, rekommenderas varmt.

 6. Unna dig den här boken
  Annika, 2 juli 2022

  Vi är inne i en ny tid nu.
  När något är skapat från hjärtat skapar det välmående och mervärde för andra. Sådana produkter sprids nu över världen och jag har fått äran att ta del av energin från en sådan. En djup process startar i kroppen och öppnar upp för det större som vi känner finns men som inte är mätbart för vår hjärna. Hjärnan som gärna vill mäta, jämföra och analysera. Dessa produkter vibrerar högre än vad vi kan greppa och förstå men effekten av dem är stor! Är du energikänslig s... Läs hela recensionen

Visa alla 6 recensioner