Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
255
Utgivningsdatum
2022-09-29
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
SAB
Do
ISBN
9789188939913

Nyponsoppa från andra dimensioner : 11 soppor med mirakel, drivved och ögonblick

Häftad,  Svenska, 2022-09-29
183
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Motivation för livsglädje och medveten utveckling

Visst kommer du ihåg när du var liten och fick varm nyponsoppa med glass och mandelbiskvier? För mig som bodde långt ute på landet och sällan fick sötsaker var lyckan total då mamma lagade nyponsoppa. Denna kraftfulla glädje har jag som vuxen fått återuppleva genom kontakten med universell intelligens och dess högvibrerande visdom som jag nu har blivit ombedd att dela med mig av.

Boken innehåller 111 utvalda budskap - de viktigaste och mest aktuella som jag fått ta emot, fyllda av andlig generositet - för att bjuda dig på smaken av nyponsoppa från andra dimensioner. Dess syfte är att förstärka din egen inre kraft och balans och visa på en genväg till ditt inre. De vill även bidra till öppnandet av nya portar till högre sanning, och de tas bäst emot som om de vore skrivna enbart till dig, här och nu. Drivveden står för starka budskap från ursprungets källa, mirakel i form av insikter från bortom vårt förstånd och ögonblick i form av hänförelse, förundran, utveckling och framtidshopp.

Med denna bok vill vi öppna kanaler av livsglädje, orientera er, entusiasmera er och få er att fånga upp all den idérikedom och skaparkraft som ryms inom er. Vi vill sända er hopp, vi vill visa er vår kärlek och framför allt vill vi få er att förstå att vi är närvarande. Ni är inte ensamma, ni har ett helt universum som uppmuntrar er och längtar efter ert uppvaknande. Längs vägen - förvänta dig inga mirakler - se att du i dig själv är livets viktigaste mirakel. Vi är endast den närvaro som bekräftar detta.

I boken finns även instruktioner om hur du kan få en manual för att själv lära dig att ta emot universell intelligens genom automatisk skrift.

Genom den här boken får du tillgång till de nyponblommor från ovan som regnar över dig och vill svalka din själ. Smeksamt sköljer de bort hinnan mellan världarna och får dig att minnas. Minnas att livet är ett enda stort mirakel. Och att du är ett mirakel.

Lillemor Groth
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nyponsoppa från andra dimensioner : 11 soppor med mirakel, drivved och ögonblick
  2. +
  3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 422 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Yvonne Frank Månsson