Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
377
Utgivningsdatum
2020-04-24
Upplaga
1
Förlag
Whip Media
Dimensioner
210 x 135 x 27 mm
Vikt
390 g
SAB
Hc
ISBN
9789188945846

Netraya

(9 röster)  |   Läs 6 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-04-24
179
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Netraya dör för tidigt, hon är bara nitton år, men när hon ska bli tilldelad sin dödsvärld gör hon motstånd och allt blir fel. Tillsammans med dödsanden Imorfes kastas hon in i en värld där allt vill förinta henne. På kort tid måste hon finna sin väg ut, för annars blir hon kvar för alltid. Netrayas mål är dock större än så: hon vill tillbaka till sin egen värld. Hon vill leva.

Imorfes enda uppgift är att ta Netraya till dödsvärlden som hon till varje pris vill undvika, och skulle han misslyckas möts han av ett öde värre än döden. Men när Netraya och Imorfes blir förälskade kompliceras allt. Är kärlek värd att dö för?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Netraya
 2. +
 3. Havsfödd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Havsfödd av Lovisa Wistrand (häftad).

Köp båda 2 för 350 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Netraya. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Oväntad
  Tobias Havaas, 22 juni 2024

  Nu var det några år sen jag läste den, men minns att jag inte hade någon aning om vem författaren var eller vad boken skulle handla om. Och det blev en positiv överraskning. Den börjar som en sorts bok i en viss miljö och utvecklas till något helt annat. En annorlunda fantasybok som jag vill rekommendera.

 2. Netraya
  Nina Hansson , 19 augusti 2022

  "Netraya" av Lovisa Wistrand, utgiven av Whip media förlag. Netraya ska snart dö, men det vet hon inte ännu. Hon är bara nitton år gammal. Hon behandlas inte så snällt av sin familj, och när hennes tvilling hotas, vill man att hon ska offra sig själv för hennes skull. Netraya hamnar i dödsriket och ska nu dömmas efter sina egenskaper, men hon vill inte vara död utan flyr från dödsriket med sin dödsande efter sig. Hennes mål är att leva. Hon och Imorfes hamnar på en spännande, men farlig plats... Läs hela recensionen

 3. En av de bästa fantasy-böckerna jag läst!
  @nikolinas_bokhylla, 31 mars 2021

  Jag har faktiskt inte läst något från Wistrand tidigare, så jag visste inte riktigt vad jag hade att förvänta mig. Men vilken bok! Jag blev helt förälskad. Detta måste nog vara en av de bästa fantasy-böcker jag läst. Världen som Wistrand har byggt upp är både genomtänkt och intressant. Hon har fått med tillräckligt många detaljer för att man ska kunna se allt framför sig, men samtidigt är det inte så många beskrivningar att det blir tröttsamt att läsa. Miljöbeskrivningarna är målande och vare... Läs hela recensionen

 4. Underbar värld och farlig kärlek
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 30 november 2020

  Lovisa Wistrand är den som fick mig att bli förälskad i fantasy med hennes förra bok "Equidae". Mina förväntningar var således extremt höga inför denna då jag fullkomligt älskade den förra. Jag gillade "Equidae" mer, men "Netraya" är inte långt efter. För att läsa och uppskatta "Netraya" tror jag dock att läsaren behöver ha läst fantasy innan då den går all in på fantasy med helt fantastiskt skapade världar. Jag gillar Wistrands höga tempo i handlingen och hur berättelsen faller naturligt. De... Läs hela recensionen

 5. Magiska miljöbeskrivningar
  Bokhyllaniskuggan, 29 juni 2020

  ❥ Recension

  Detta är den första boken jag läser av författaren, har hört så mycket bra om hennes böcker så det var med en pirrande känsla jag öppnade denna. Det här är ett förtrollande och gediget världsbygge. Väldigt detaljrikt och målande beskrivet. Wistrand är riktigt grym på miljöbeskrivningar, dessa är det allra bästa med boken!

  Intressanta karaktärer både Netraya och Imorfes och bra utveckling hos dem. Och Agrippas ❤️ Det nådde dock inte hela vägen... Läs hela recensionen

 6. Välskriven fantasy!
  -, 4 juni 2020

  Det är lätt att leva sig in i Netrayas värld då författarinnan är något av en expert på att detaljerat bygga upp levande fantasy-världar. Det är lika lockande att stanna kvar här, när det utvecklas till en unik kärleksberättelse med intressanta och härliga karaktärer.

  Dialogerna tenderar möjligen att bli lite för långa ibland, men bortsett från den detaljen så vänds de 373 sidorna i ett rasande tempo. Välskriven, fantasieggande och rolig att läsa. Lovisa Wistrand har med andra ord lyckats med ännu en bladvändare!

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Lovisa Wistrand