Empatieffekten (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-10-04
Förlag
Polaris Fakta
ISBN
9789188953568
Empatieffekten (e-bok)

Empatieffekten E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-10-04
149
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
En ledarskapsbok för dig som vill få dina medarbetare med dig

Vi lever i en tid där kreativitet, innovationskraft och samarbetsförmåga blir allt viktigare för organisationer och företag. Men samtidigt som varje människas insats blir mer betydelsefull ser vi att medarbetarnas engagemang minskar. Detta gör att det ställs helt nya krav på ledarskapet. Allra viktigast blir förmågan att förstå hur vi människor fungerar, tänker och, inte minst, känner.

Harvard Business Review har i en rad artiklar konstaterat att en alltmer efterfrågad ledaregenskap är empati, och alltfler studier, bland andra The Global Empathy Index, visar på sambandet mellan chefers empatiska förmåga och verksamheters resultat. Empatiska ledare formar empatiska organisationer, miljöer där människor drivs av att de trivs, och driver varandra att utvecklas.

Empatieffekten är en ögonöppnare för dig som vill förstå vad som inspirerar och driver människor. Boken tar stöd i psykologiska studier, modern beteendeekonomi och forskning kring allt från hjärnans till organisationers funktioner. I kombination med författarens personliga erfarenheter och reflektioner hjälper boken dig att steg för steg utveckla din empatiska förmåga.

Tommy Lundberg har en bakgrund som copywriter, kreativ ledare, företagare och vd i reklambranschen. Sedan 2008 arbetar han som konsult i kommunikationsfrågor och föreläsare kring ledarskap och medarbetarskap. Tommy har tidigare skrivit flera böcker, bland annat de hyllade Ledarskap på apstadiet (tillsammans med Ola Berggren), Skulle du vilja jobba med dig? och Motivationskoden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »