Fixa din privatekonomi : smarta lifehacks för mer pengar och ett rikare liv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
217
Utgivningsdatum
2020-01-03
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
230 x 155 x 15 mm
Vikt
410 g
SAB
Qci
ISBN
9789188953698
Fixa din privatekonomi : smarta lifehacks för mer pengar och ett rikare liv (häftad)

Fixa din privatekonomi : smarta lifehacks för mer pengar och ett rikare liv

(12 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2020-01-03
218
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Sparekonomens bästa tips!

Du vet att du borde ha bättre koll på dina utgifter och se över ditt sparande. Men du skjuter det på framtiden, och förlorar pengar på kuppen.

Med den här boken kan du en gång för alla ta kontroll över din ekonomi och få pengar över till det som verkligen betyder något. Och det är inte svårt. Små förändringar i ditt beteende kan göra underverk för din situation.

Går du igenom alla bokens 11 steg kommer du att få en betydligt bättre privatekonomi. Du kommer att förstå hur din hjärna fungerar så att du kan göra smartare val i din vardag. Och med hjälp av bokens alla konkreta tips kommer du att kunna öka dina inkomster, minska dina utgifter och spara mer effektivt. Varje månad, livet ut.

Christina Sahlberg (fd Söderberg) är sparekonom på Compricer och hjälper människor att få en bättre vardagsekonomi. Christina har en master i ekonomi från Stockholms universitet och en bachelor i psykologi från Swinburne University (Melbourne, Australien). Hon utsågs 2018 till årets bankprofil av Privata Affärer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Fixa din privatekonomi : smarta lifehacks för mer pengar och ett rikare liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Intressant ekonomi.
  SIGGE Bus 1., 10 november 2020

  Intressant med ekonomi men boken vänder sig till typ stadsbor bara med trist intressen som värdepapper och aktier som alla andra. För få tips i vardagen som snålar in. Som tex bli vegetarian och vägrar alkohol. Och vägrar restaurang och onödigt shopping. Boken är ju till för penningförtag egentligen tyvärr. Kramar AnkanTina.

 2. Lättläst, peppande & saklig
  Rakhi, 11 april 2020

  Rekommenderar boken varmt efter att ha avverkat 4 kapitel idag (samma dag jag fått den) & agerat på 1 springande punkt. Sättet du förklarar komplicerade bransch ord i kombination med fantastiska illustrationer & tankevurpor att vara medveten om. Passar alla från tonår & uppåt. 5 av 5 stjärnor & helt klart värd investeringen. Perfekt födelsedagspresent, julklapp osv.

 3. Enkel, välstrukturerad och lättläst
  Henke, 22 januari 2020

  Har läst ett par olika privatekonomiböcker senaste åren, många har känts som det är viktigare att få ihop sidorna än innehållet.
  Blev positivt överraskad av denna bok som istället för att fokusera på så många ord som möjligt förklarar egentligen "allt" inom din privatekonomi och ger handfasta tips att börja spara pengar.

  Skulle säga att denna bok är perfekt för en person som t.ex. flyttar hemifrån och vill ha ett enkelt sätt att lära sig om alla olika delar hushållets ekonomi o... Läs hela recensionen

 4. Tråkigt NEJ!
  Hans Enjebo, 13 januari 2020

  Här kommer äntligen en lättläst, begripligt, pedagogiskt upplagd bok med tydliga exempel och inte minst utlämnande av författarens egna förhållanden.
  Boken visar på ett vardagligt beskrivet sätt det som vi alla skulle behöva hantera i vår vardagsekonomi.
  I olika steg behandlas allt från att spara till barnen till pension.
  Läsupplevelsen är att när en fråga poppar upp i ditt huvud så besvaras den i nästa stycke.
  Köp den, läs den och köp ett varsitt ex till dina barn för tyvärr ... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Christina Sahlberg

 • Ekonomikalendern

  Christina Sahlberg

  Allt om din ekonomi samlat på en plats! Få värdefulla råd om hur du hanterar dina pengar i vardagen och på sparkontot. Allt detta får du: Privatekonomiska expertråd från Christina Sahlberg En odaterad kalender med 52 veckovyer (fungerar för vilket...

 • Egen ekonomi : smarta ekonomitips för dig som flyttat hemifrån

  Christina Sahlberg

  Har du flyttat hemifrån? Kanske fått ditt första jobb? Börjat plugga? Startat ett företag? Oavsett vad som sker i ditt liv så kommer det en dag då du får en egen ekonomi, med ansvar och skyldigheter, risker och möjligheter. Ja, det blir mer att tä...