Mer pengar för pengarna : spara, låna och försäkra som de verkliga experterna (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2020-05-06
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Aspenstrand, Josefine (red.) / Aspenstrand, Josefine (form) / Lindblad, Niklas (form)
Illustratör/Fotograf
Tina Calén
Vikt
600 g
SAB
Qci
ISBN
9789188953926
Mer pengar för pengarna : spara, låna och försäkra som de verkliga experterna (inbunden)

Mer pengar för pengarna : spara, låna och försäkra som de verkliga experterna

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-05-06
227
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den enkla vägen till bättre ekonomi

En stor del av våra sparpengar är placerade på ett mycket lönsamt sätt ... för finansbranschen. Banker och försäkringsbolag utnyttjar skamlöst att de flesta tycker att fonder och pensioner är tråkigt och svårt. Målet med den här boken är att du ska sluta ge bort dina pengar till överbetalda finanssäljare. Den lär dig hur du på bästa sätt tar hand om din ekonomi så att det blir mer pengar till dig och mindre till banken. Och det fina är att det inte alls är så svårt som många tror.

Boken fungerar lika bra för dig som bara vill ha enkla, effektiva råd för din ekonomi som för dig som verkligen vill förstå en värld som ofta framstår som obegriplig. Du får veta vilka sparprodukter och aktörer du ska undvika och hur de verkliga experterna själva gör med sparande, pensioner, bostadsköp, lån och försäkringar. På område efter område kokar författarna ner teori och forskning till några få centrala råd som är förvånansvärt enkla att förstå och riktigt lönsamma att tillämpa.

Författarna har en bred bakgrund inom finansbranschen och driver den oberoende aktören Småspararguiden. Andreas Runnemo och Patrick Siegbahn hade välbetalda jobb inom finansbranschen när de upprördes över hur rådgivare lurade in folk i dyra fonder. Det blev startskottet för Småspararguiden och så småningom fick de med sig den likaledes upprörda pensionsexperten Elisabeth Wass. Särskilda meriter är att de avslöjat skandalbolaget Allra och fått konsumentpriset Blåslampan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mer pengar för pengarna : spara, låna och försäkra som de verkliga experterna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra!
    Kristina, 16 januari 2021

    En välskriven och seriös, men ändå lättläst, bok om privatekonomi. Handfasta råd med vettiga motiveringar. Även den som är ointresserad av, eller rädd för, ekonomi kommer att ha utbyte av boken. Rekommenderas!

  2. Suverän bok
    Per-Arne Persson, 2 september 2020

    Boken verkar ge en god vägledning för en småsparare. Språket är lättsamt och gör att man skulle sträckläsa den - om man inte vore tvungen att jobba för att ha mer att spara. Rekommenderas verkligen.

Visa alla 2 recensioner